Libnet.ro
UNICEF

17:45

Top 20 al celor mai profitabili artisti in concert in America de Nord! Castiga sume colosale in doar doua ore!

ADPM ADPM,
Top 20 al celor mai profitabili artisti in concert in America de Nord! Castiga sume colosale in doar doua ore!

Se stie ca turneele mondiale sunt cele care ii imbogatesc cu adevarat pe artisti, acestia castigand dupa doar un concert o suma colosala de bani. Vanzarile de discuri sunt doar cireasa de pe tort cand vorbim despre conturile lor bancare. Taylor Swift se afla pe locul 2 in topul artistilor cu cele mai mari incasari pe concert, aceasta castigand 1,7 milioane de dolari in doar doua ore. Continue reading . continuă pe ADPM

Britanicii, pe ultimul loc intr-un top al celor mai performanti amanti din Europa

Britanicii ocupa ultimul loc intr-un top al celor mai performanti amanti din Europa, dar se afla pe un loc fruntas in topul natiunilor cu inclinatii spre exhibitionism si alte practici sexuale considerate perverse, potrivit unui sondaj realizat de compania de cercetari de piata YouGov.

Cum se face economie la companiile de stat. Topul celor mai haioase si ilogice metode de a limita consumul

Criza a generat un avant puternic catre economisire, catre limitarea consumului si a fondurilor destinate consumului. Oriunde s-a putut face o economie, s-a incercat si, in mare parte, s-a reusit. Mai ales la companiile de stat, au fost bine limitate consumabilele, fondurile pentru reparatii si tot ceea ce putea fi amanat.

GRAFIC Topul celor mai bine indexate magazine online din Romania

Agile Media, agentie specializata pe SEO, Pay Per Click si Social Media Marketing anunta lansarea primului clasament al celor mai bine indexate magazine online din Romania si a celor mai populare platforme e-commerce.

Luxul suprem! Top 20 cele mai COOL piscine interioare!

Numerosi oameni aleg sa locuiasca intr-o casa ce dispune de piscina exterioara, constienti fiind de importanta si beneficiile inotului, dar si de nivelul de relaxare oferit de o zi petrecuta sub razele soarelui. De asemenea, exista si impatimiti ai inotului care nu isi doresc sa lase nici macar o zi sa treaca fara sportul preferat. In cazul acestora, este de preferat o piscina interioara ce are avantajul de a nu depinde de vremea de afara. ADPM va prezinta astazi cele mai spectaculoase 20 de piscine interioare din lume, clasament intocmit de site-ul homedesignlover. com! Continue reading .

Bucuresti, pe locul patru in topul celor mai ieftine orase din lume, dupa costul de trai

Costul de trai devine din ce in ce mai ridicat pe masura ce orasele se dezvolta. in acest sens, Business Insider a facut un clasament cu unele dintre cele mai ieftine orase din lume, dupa costul de.

Noua mea viata incepe acum!. Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita cele mai bune joburi din lume, anunta Agerpres, citand AFP. Queensland este magnific, am ales.

Australia: Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri, printre care si o femeie - o frantuzoaica, au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita 'cele mai bune joburi din lume - de la aventurier in interiorul pamanturilor tarii pana la degustator in bucataria locala, potrivit rezultatelor competitiei publicate vineri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )