Libnet.ro
UNICEF

19:31

TOP 2015: cele mai frumoase plaje din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 2015: cele mai frumoase plaje din lume

Cand ne gandim la plaja ne imaginam nisipuri albe, ape albastre, imagini spectaculoase si un sentiment puternic de pace si libertate. TripAdvisor a realizat un top al celor mai frumoase plaje din lume, pentru o experienta incredibila. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase plaje din Europa

Cele mai frumoase plaje din Europa. Capriciile vremii de afara ne determina rand pe rand sa visam la vara, care pare ca nu mai vine. Cei care isi planuiesc deja vacanta la soare, nerabdatori sa evadeze din cotidian, se pot inspira din lista celor mai frumoase plaje de pe teritoriul european.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

TOP 20 Cei mai bogati fotbalisti din lume. Cine se lupta cu Ronaldo (FOTO)

Cei mai bogati fotbalisti din lume, cu zeci sau chiar sute de milioane de euro in conturi, sunt totodata starurile celor mai puternice cluburi ale Europei. Daca pana in 2013, topul era condus de britanicul David Beckham, in ultimii doi ani locul sau a fost luat de un alt galactic.

Cele mai iubite sporturi din lume. Lider e fotbalul, dupa care urmeaza surprizele

Top 10 cele mai iubite sporturi din lume. Daca in privinta fotbalului situatia este clara, acesta fiind considerat, dincolo de clisee, sportul-rege, tenisul sau baschetul nu sunt atat de populare precum ne-am fi asteptat.

Topul celor mai bogati fotbalisti din lume: Cristiano Ronaldo se afla pe primul loc cu o avere de 210 milioane de euro

Jurnalistii de la goal. com au realizat un top al celor mai bogati fotbalisti din lume. Topul este condus de Cristiano Ronaldo cu o avere de 210 milioane de euro. Vedeta celor de la Real Madrid este urmata de Lionel.

Fabulos! Top 12 cele mai cool hoteluri de gheata din lume!

O escapada la un hotel de gheata poate fi o experienta extrem de romantica si inedita. In caz ca te gandesti sa o incerci, iata locatiile pe care trebuie sa le ai in vedere, cele mai frumoase hoteluri de gheata din lume! .

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

Mesaje de 8 Martie: cele mai frumoase citate pentru mame si pentru iubite

Mesaje de 8 martie pentru mama si pentru iubita. Desi o imagine face cat o mie de cuvinte, sunt ocazii, cum e si 8 Martie, cand cuvintele pot fi cele mai frumoase cadouri. 8 Martie e ziua cand le multumim femeilor din viata noastra - prietenei, colegei, iubitei, sotiei, mamei, bunicii - ca exista si ca alaturi de ele viata e mai interesanta.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: de la intortocheatele cai ale Tampei la locurile de vis din Retezat

In asteptarea verii, cand va puteti incumeta sa plecati in drumetii pe munte, Adevarul va propune o lista cu cele mai frumoase trasee montane din Romania: ce puteti vedea si care sunt capcanele pe care natura vi le poate intinde.

Cele mai frumoase trasee montane din Alba: Cheile Rametului si Ghetarul de la Scarisoara

In judetul Alba, unele dintre cele mai frumoase si spectaculoase trasee montane sunt in Muntii Trascau si in zona Ghetarului de la Scarisoara. Accesul este relativ facil, astfel incat acestea pot fi parcurse cu un efort mediu. Muntii Trascau sunt situati in partea sud-estica a Muntilor Apuseni dominand valea Muresului in aval de confluenta cu Ariesul.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )