Libnet.ro
UNICEF

23:15

Top 5 cele mai puternice mall-uri din Romania (P)

România Liberă România Liberă,
Top 5 cele mai puternice mall-uri din Romania (P)

Afla si tu din Top 5 cele mai puternice mall-uri din Romania realizat de RisCo. continuă pe România Liberă

Top 10 cele mai reusite aparitii de la Golden Globes

Ceremonia din acest an a Golden Globes a excelat in aparitii vestimentare senzationale pe covorul rosu. Iata care au fost 10 din cele mai reusite, alese de specialistii de la Harpers Bazaar US.

Cauti o tara prietenoasa? Vezi top 25 cele mai dezvoltate, progresiste si ecologice state din lume

Dupa ce Trump a castigat alegerile din SUA si Marea Britanie a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, site-ul Movehub a creat un ghid pentru cei care isi doresc sa se mute in 2017 intr-o tara liberala din punct de vedere social. Potrivit.

Cele mai cautate SUV-uri noi pe piata auto din Romania

Romanii au cumparat in primele 11 luni ale anului trecut circa 104. 000 de autoturisme noi, dintre care un sfert 24. 600 de unitati) au fost SUV-uri, potrivit APIA.

Cele mai aglomerate 5 drumuri din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a dat publicitatii lista celor mai aglomerate drumuri din Romania, iar noi ne-am gandit ca trebuie sa le stiti si voi, conform Cars. ro .

Cele mai influente cinci revolutii din istorie. Schimbarile produse de revoltele din Franta, Anglia, China, Rusia si SUA

Revolutiile au condus la schimbari majore in cultura, economia si dezvoltarea socio politica a statelor in care au izbucnit. in cele ce urmeaza va vom prezenta cinci revolutii considerate cele mai influente din istorie.

Roger Federer, sportivul cu cele mai mari venituri din contractele de publicitate in 2016

Cu toate ca nu a jucat aproape jumatate de an in sezonul 2016 din cauza unei accidentari, Roger Federer a fost sportivul cu cele mai mari incasari din contractele de publicitate, conform unui studiu elaborat de Scoala de Marketing din Londra.

Trei cele mai vandute modele Ford in Romania - unul este vehicul comercial

Cele mai bine vandute modele Ford anul trecut in Romania au fost Focus cu un numar de 2. 630 unitati, urmat de Fiesta si Transit, cu 1. 888 de unitati, respectiv 1. 698 de unitati.

Cele mai exotice destinatii pentru vacanta din 2017. in topul preferintelor turistilor se afla Republica Dominicana

Tot mai multi romani isi rafineaza gusturile in materie de vacante si evita locurile incarcate de oameni. Brazilia si Argentina sau croazierele care ajung pana in Cuba sunt cele mai noi cereri lansate catre agentiile de turism.

Spectacol cu una dintre cele mai mari si prestigioase scoli de dans din lume:Beijing Dance Academy

Aradenii sunt invitati, cu ocazia intrarii in Noul An Chinezesc, Anul Cocosului de Foc, la un eveniment cu totul special. Este vorba despre un spectacol oferit de catre Beijing Dance Academy, una dintre cele mai mari si prestigioase scoli de dans din lume.

Decente la locul de munca, DEZINHIBATE in timpul liber. Cum arata cele mai HOT stewardese (FOTO)

Chiar daca la serviciu par cele mai cuminti femei, nu asa stau lucrurile si in timpul liber. La bord, stewardesele isi vad mereu de treaba, servesc pasagerii, le asculta rugamintile si sunt tot .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )