Libnet.ro
UNICEF

06:30

Top 5 cele mai sangeroase femei din Evul Mediu

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai sangeroase femei din Evul Mediu

Frumoase, bogate, puternice sau pur si simplu malefice. Iata un top a celor mai crude femei din istoria Evului Mediu. continuă pe Adevărul

Faze Tari: Un barbat a mers la doctor cu dureri de stomac si s-a intors... femeie; O adolescenta, data afara de la balul de absolvire din cauza sanilor. Erau prea mari; Vrei un job? Iata cele mai ciudate meserii din lume!

Protest in chiloti si sanii goi la Paris. Vezi ce revendicari au protestatarele. Mai multe femei au protestat topless, in aceasta dimineata. Acesta este cel mai ciudat cuplu din lume. Ea e aschie, el cantareste 222 de kilograme. A fost dragoste la prima vedere. O femeie din.

Gata de weekend? Iata cele mai interesante evenimente din weekendul 8-9 iunie!.

Vineri, 7 iunie, la Biblioteca Nationala a Romaniei e lansarea in memoriam a albumului de caricaturi Dale romanilor. apartinand lui Alexandru Lincu, scriitor, traducator si caricaturist recunoscut international. Ceainaria La un ceai iti ofera atmosfera densa a scurt metrajului Floare de Mai, proaspat intors de la Cannes - sectiunea Short Film Corner 2013. Aud Band te invaluie intr-o combinatie de sonoritati balcanice, bizantine si mediteraneene in care locul principal il ocupa .

Admiterea la liceu 2013: Ofertele liceelor din Bucuresti, cele mai bune colegii din capitala si calendarul admiterii - in brosura lansata de Inspectoratul scolar

Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 incepe pe 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre absolventii claselor a VIII-a. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a lansat brosura de admitere in liceu, care cuprinde oferta tuturor liceelor din capitala, mediile ultimilor admisi in sesiunile precedente, precum si calendarul admiterii. Cel mai bun liceu din Bucuresti este Colegiul National Sfantul Sava, unde anul trecut ultima medie de admitere la Matematica-informatica - bilingv engleza a fost de 9,93. El este urmat de Colegiul National Gheorghe Lazar si de Colegiul National Mihai Viteazul. Descarca din articol Modelul fisei de inscriere la liceu si vezi cum se completeaza aceasta.

TOP: cele mai bune propulsoare din 2013. Motorul fabricat la Craiova este pe locul 1

Opt propulsoare au primit anul acesta titlul Engine of the Year . In clasament este pentru al doilea an motorul Ford de 1 litru EcoBoost fabricat la Craiova si in Koln.

Cele mai bune parasutiste vor concura in Parcul Izvor. Vezi ce se intampla duminica!.

Cele mai bune parasutiste din Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Slovenia si Muntenegru vor participa duminica131;, 9 iunie, incepand cu ora 10. 00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in cadrul singurului concurs de parasutism din Capitala, aterizare la punct fix. Aici veti vedea cum este sa zbori de la 2000 de metri altitudine si sa aterizezi pe un cerc cu diametrul de 2 cm, acelasi diametru pe care il are si o moneda de 10 bani. In plus, spectatorii vor avea ocazia sa vada in actiune formatia de .

Cum a disparut si renascut una dintre cele mai vizitate localitati din Bistrita-Nasaud

Localitatea Colibita este situata la 38 de kilometri de municipiul Bistrita si isi are inceputurile in anul 1850. in anul 1979 satul este stramutat in apropiere, la Mita, pentru a face loc unui lac de acumulare. Noul lac de acumulare, care avea scopuri cu totul practice, nu face altceva decat sa infrumuseteze zona, care incepe sa fie tot mai populata.

La targul Transport-AR vor putea fi admirate cele mai frumoase camioane din Romania

Expo Arad International, desfasoara timp de trei zile, targul Transport-AR, singurul eveniment dedicat transporturilor profesionale din Romania.

Cele mai scumpe camere la hotelurile din Europa!

Spunea cineva ca intreaga lume traverseaza o perioada de criza la nivel economic? Ei bine, industria turismului este posibil sa fi fost putin clatinata, dar este cu siguranta departe de a fi daramata. Cele mai scumpe camere si apartamente din hotelurile europene au preturi care depasesc limitele imaginatiei si sunt totusi ocupate la fiecare final de saptamana. Clientii de top? Oamenii cu posibilitati financiare nelimitate. Astazi, ADPM iti prezinta un top 10 al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, clasament realizat de europeish. com. Continue reading .

Patru femei din armata israeliana au fost sanctionate dupa ce au pozat in ipostaze erotice (FOTO)

Patru femei din armata israeliana au fost sanctionate dupa ce au pozat in ipostaze erotice, cu uniformele in vine si cu lenjeria intima la vedere. Opinia publica dinIsrael a fost scandalizata de lipsa de re.

Salariul mediu net din aprilie: 1661 lei. Cele mai mari salarii au fost in banci (peste 4800 lei) iar cele mai mici in turism (sub 900 lei)

In luna aprilie 2013, castigul salarial mediu nominal brut a fost de 2291 lei, cu 2,7% mai mare decat in luna martie 2013. Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1661 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 44 lei 2,7%). Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in intermedieri financiare 4883 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 855 lei), se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Institutul National de Statistica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )