Libnet.ro
UNICEF

00:07

TOP cei mai indatorati romani

Antena3 Antena3,
TOP cei mai indatorati romani

Valcenii sunt cei mai indatorati romani. Raportat la creditele luate, au cele mai mari restante. La polul opus se gasesc gorjenii, care sunt cei mai grijulii cand vine scadenta. isi achita ratele. continuă pe Antena3

Ei sunt cei mai influenti fashion bloggeri din lume!

De la Anna dello Russo si pana la Bryan Grey Yambao ori Susanna Lau, iata care sunt cei mai cool si mai urmariti fashion bloggeri ai lumii, cei care, de multe ori, impreuna cu marii designeri, stabilesc tendintele in moda!.

Detinutii din Penitenciarul Baia Mare, cei mai harnici din Romania

Anul 2013 a adus locul fruntas Penitenciarului Baia Mare, acesta figurand, la nivel national, cu cei mai multi detinuti care muncesc, chiar daca sunt in spatele gratiilor. Peste 930. 000 de lei a fost profitul adus institutiei, iar printre indeletnicirile puscariasilor se numara cusutul de pantofi, tamplaria sau curatenia stradala.

Cei mai bine vanduti artisti romani contemporani

Ultimii ani au adus vanzari tot mai mari pentru piata romaneasca de arta, atat datorita unor pictori clasici precum Nicolae Grigorescu sau Stefan Luchian, cat si datorita unora contemporani precum Alexandru Bunescu, Horia Bernea sau Sabin Balasa, arata.

Top: cele mai inovatoare companii din retail

Niciun alt domeniu nu s-a transformat in ultimul an mai mult decat a facut-o retailul. Magazinele se comporta acum dupa modelul celor online, urmarind preferintele acestora pe masura ce ei cauta pe Internet diferite produse. Nimic neobisnuit in a primi.

Tot mai multi romani merg la cinematograf. Numarul lor a crescut cu 13,8%

Romania se numara printre cele opt tari europene in care, in 2013, s-a inregistrat o crestere a numarului de spectatori in cinematografe. Astfel, au fost vandute cu 13,8% mai multe bilete, in conditiile in care, la nivelul Uniunii Europene, numarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )