Libnet.ro
UNICEF

12:30

Top: cele mai importante 10 tendinte de consum in ITC in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: cele mai importante 10 tendinte de consum in ITC in 2014

Printre cele mai importante 10 tendinte de consum in ITC pentru 2014 identificate de un studiu Ericsson sunt aplicatiile, amprentele ce vor debloca orice dispozitiv personal si smartphone-urile ce vor putea efectua din ce in ce mai multe. continuă pe Wall-Street Ro

Apple: Top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013

Sfarstiul de an este perioada perfecta pentru clasamente si concluzii, motiv pentru care Apple a publicat top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013. Cu doua dintre cele mai populare magazine virtuale sub centura, Apple este cea mai potrivita autoritate pentru a ne atrage atentia asupra celor mai populare aplicatii, formatii, melodii si albume. in plus, intr-un clasament separat, aceeasi entitate stabileste pe niste criterii subiective cele mai bune aplicatii impartite pe diferite categorii. Sub forma unor premii [].

Cele mai importante 13 evenimente media din 2013

Demisia lui Adrian Sarbu de la grupul american CME, modificarea Legii Audiovizualului prin Ordonanta de Urgenta sau lansarea serviciului de televiziune prin satelit al Orange se numara printre cele mai importante evenimente pe piata locala de media.

Estimari 2014: Ce asteptari au analistii Tradeville pentru cele mai importante sectoare economice

Revenirea economiei SUA si a tarilor din zona euro, principalul partener comercial al Romaniei, este asteptata sa aiba o influenta per ansamblu pozitiva asupra companiilor romanesti in 2014, considera analistii casei de brokeraj Tradeville. Sectorul.

TOP 10 cele mai vandute modele auto. Cum arata clasamentul fata de 2012

Romanii au cumparat anul acesta in primele 11 luni 62. 000 de masini noi, cu 7% mai putine comparativ cu anul trecut, iar dintre acestea peste jumatate, 32. 892 unitati, o reprezinta primele 10 cele mai vandute modele auto. Afla mai jos ce schimbari au.

Gorjenii vor avea, in 2014, cele mai mari salarii din tara, dupa bucuresteni si ilfoveni

Gorjenii vor avea, anul viitor, cele mai mari castiguri, dupa bucuresteni si ilfoveni. Aproape 1800 de lei vor castiga gorjenii in anul 2014, potrivit unui studiu al Comisiei Nationala de Prognoza.

Utile: Ghidul DSV pentru cei care-si cumpara carnea de porc direct de la fermier. De ce trebuie verificata; Cele mai grave greseli de alimentatie care iti distrug pielea; Laptele crud este periculos pentru consum

Parfumul, unul dintre cele mai daunatoare cadouri de Craciun. In incercarea noastra de a oferi cadourile cele mai bune, poate chiar cele mai pretioase celor dragi, putem face, uneori, mai mult rau decat bine, avertizeaza specialistii. Daca mancam ca ursii, ne mentinem silueta? Poate, dar cu conditia sa avem si un metabolism de urs. In speranta de a gasi o solutie la problema epidemiei de obezitate cu care se confrunta omenirea, cercetatorii studiaza ursii grizzly.

Cele mai tari 13 declaratii din acest an ale guvernatorului Mugur Isarescu

Declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, sunt asteptate cu sufletul la gura de analisti si de presa, la fiecare iesire publica vorbele bancherului central avand puterea sa miste cursul, sa anunte tendinte in ceea ce priveste dobanzile sau sa avertizeze asupra riscurilor din economie. Wall-Street. ro prezita cele mai interesante 13 declaratii facute de Mugur Isarescu in acest an.

Top 10: cele mai economice autoturisme pe benzina

Anul 2014 incepe prost pentru posesorii de masini pe benzina, pentru ca pretul acestui carburant va fi mai mare decat al motorinei. Acest lucru ar putea determina din nou romanii sa se orienteze catre masini diesel sau sa caute cele mai economice.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Peste 100 de romani detin una dintre cele mai inalte certificari Cisco din industrie

Peste 100 de romani detin una dintre cele mai inalte certificari Cisco din industrie CCIE Cisco Certfied Interntwork Expert ) sau CCDE Cisco Certified Design Expert). Aceste certificari asigura reducerea costurilor pentru suportul retelei si, in.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )