Libnet.ro
UNICEF

11:30

Top 5, cele mai performante banci din Romania: ING nu este nicaieri de gasit

Playtech Playtech,
Top 5, cele mai performante banci din Romania: ING nu este nicaieri de gasit

In cazul in care te gandesti sa-ti tii banii intr-o banca performanta din Romania, un nou clasament iti face decizia mai usoara. Din pacate pentru ING, nu se afla in clasament. in. continuă pe Playtech

Business report: Clasament The Banker: cele mai performante banci romanesti. Editorial Tudorel Andrei, INS. Scandal in sectorul painii. Competitivitatea IMM-urilor si accesul limitat la capital. Avertismentul FMI

Cele mai performante banci romanesti, in viziunea The Banker: in ordine descrescatoare, Banca Transilvania, First Bank si Libra Internet Bank * Recensamantul populatiei si locuintelor din 2021: vom afla, in sfarsit, cati oameni locuiesc, de fapt, in Bucuresti * Tudorel Andrei: Romania inregistreaza an de an deficit in comertul international cu produse agro-alimentare, situatie in contrast cu cea din Bulgaria, Ungaria si Polonia * Cum este afectata competitivitatea IMM-urilor din cauza accesului limitat la capital * Scandal in sectorul painii. Fara ambalaj sau fara Covid? * Modificari la Legea salarizarii, majorari pentru functionarii publici * Avertisment FMI: Impactul economic al pandemiei va fi mai redus decat se estimase, dar redresarea va fi de durata, inegala si nesigura * Tendinta vizibila de revenire a industriei.

Calendar ortodox 14 octombrie. Azi e una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Desi in acest an protestele si masurile COVID inacceptate de credinciosi au compromis pelerinajul de Sfanta Parascheva, devenit unul local, calendarul ortodox aminteste de ceea ce inseamna cu adevarat aceasta zi, 14 octombrie: cinstirea preasfintei. Calendar ortodox 14 octombrie: Sfanta Cuvioasa Parascheva Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta ca Paraschiva, este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare .

Pachete de vacanta reduse cu pana la 40%, in cele mai populare locatii din Romania

In contextul noilor reguli impuse segmentului HORECA, o platforma de rezervari hoteliere vine in intampinarea turistilor si a hotelierilor din Romania cu oferte de vacanta reduse cu pana la 40%.

Georgiana e cea mai tare mama din Romania. Nu ai degete la maini cati copii a nascut ea

Are 42 de ani si este mama cu cei mai multi copii din Romania! Familia mare cu cheltuiala se tine, iar Georgiana Vacaru stie cel mai bine. Aceasta pune pe masa 12 paini, iar cand merge la cumparaturi, are nevoie de un portbagaj urias pentru toate cele necesare. Cea mai tare mama din Romania are .

Cele mai horror cartiere din Bucuresti. Viata aici e un calvar, putini pot trai asa

Potrivit locuitorilor sai, Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, polaut si murdar. Cele mai multe pareri adunate de catre sociologi despre cel supranumit Micul Paris sunt negative. Cele mai horror cartiere din Bucuresti Astfel, peste 60% dintre respondentii unui studiu consiera ca orasul e ticsit, o treime dintre ei spune ca este foarte poluat, iar .

Cele mai periculoase alimente din lume. Sunt mortale, dar oamenii tot le consuma

Unele dintre cele mai periculoase alimente de pe planeta sunt considerate delicatese in unele tari. Pregateste-le gresit si poti muri. incearca aceste alimente pe propriul risc. Cele mai periculoase alimente din lume, delicatese in unele tari Fugu Pufferfish) Unde: Japonia Cum se mananca: Pufferfish este o delicatesa in Japonia. Poate fi consumat prajit, crud .

Perchezitii intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu de aproximativ 60 milioane de euro la una dintre cele mai mari fabrici din Timisoara

Mai multe perchezitii au loc marti intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu estimat la 60 de milioane de euro. Ancheta vizeaza un grup infractional organizat format la una dintre cele mai importante fabrici din Timisoara, Fabrica AEM, producatoare de contoare electrice, fondata in anii 1970, scrie News. ro.

Alerta meteo ANM. Vin furtunile: cod portocaliu in mai multe judete din Romania

Pentru astazi avem o Alerta meteo ANM de Cod galben si portocaliu. ANM anunta pentru toata ziua de astazi, 13 octombrie, precipitatii abundente si temperaturi scazute. Avertizarea de Cod Galben este insitutita pana in aceasta seara, la ora 21:00. Alerta meteo ANM Pe parcursul zilei de astazi, 13 octombrie, vor fi variatii termice importante, astfel .

Top cele mai infidele zodii. Nativilor Sagetator li se aprind calcaiele repede, dar dispar imediat dupa ce au obtinut ce si-au dorit

Astrologii ne dezvaluie care suntcele mai infidele zodii. Pur si simplu, anumitor persoane le e foarte greu sa fie fidele partenerilor de viata, iar motivele sunt numeroase. Cele mai.

CELE MAI TARI BANCURI DIN 2020: Pace si tie, mamaie!

Se intalneste un dirijor cu Dumnezeu Dirijorul: Doamne ajuta-ma sa devin cel mai bun dirijor! Dumnezeu il intreaba: Fiule, ti-ar placea sa fii dirijorul corului meu de ingeri si cei mai buni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )