Libnet.ro
UNICEF

20:00

Top Chef: Andreea Marin, cucerita de un baiat care gateste sarmale

Adevărul Adevărul,
Top Chef: Andreea Marin, cucerita de un baiat care gateste sarmale

Realizatoarea emisiunii Pretuieste Viata este invitata in show-ul culinar de la Antena 1, luni, de la 20. Pentru a le testa aptitudinile, Andreea Marin ii pune pe cei 12 concurenti sa gateasca bucate traditionale, dupa o ghicitoare. continuă pe Adevărul

Ce impresie a lasat Andreea Marin la TopChef

Prezenta Andreei Marin la Top Chef s-a dovedit a fi o surpriza pentru cei 12 concurent ramasi in concurs. Invitata ce va putea fi urmarita luni, de la ora 20:30, la Antena 1, va marturisi ce ii place sa manance.

Andreea Marin, nominalizata la European Excelence Awards pentru campania fundatiei Pretuieste Viata!

Andreea Marin puncteaza in aceasta perioada succes pe toate planurile. Emisiunea Pretuieste Viata creste in audiente de la o editie la alta, relatia ei cu Tuncay Ozturk merge cum nu se poate mai bine, iar acum Andreea a reusit sa obtina nominalizari pentru campaniile sociale pe care le deruleza atat la Romanian PR Awards cat si la European Excellence Awards.

Andreea Marin a devenit vocea unei curci simpatice

Andreea Marin si-a asigurat vocea pentru dublajul unui film de animatie ce are premiera saptamana viitoare. Este vorba de Pasari libere 3D, o comedie in care vedeta o interpreteaza pe curca Jenny.

Andreea Marin a lansat bijuteriile Roberto Bravo!

Andreea Marin a fost gazda cocktail party-ului desfasurat vineri seara, cu ocazia inaugurarii magazinului Roberto Bravo, situat in mall-ul Promenada din Bucuresti.

VIDEO Andreea Marin, debut in filmul de animatie Pasari Libere 3D

Vedeta de televiziune Andreea Marin, aflata la prima colaborare in cadrul unui proiect de animatie, o va interpreta pe Jenny in comedia Pasari Libere 3D, un film distribuit in cinematografe incepand cu 15 noiembrie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )