Libnet.ro
UNICEF

17:16

Top Empire: Cele mai sexy actrite din toate timpurile (Galerie foto)

Antena3 Antena3,
Top Empire: Cele mai sexy actrite din toate timpurile (Galerie foto)

Prezentul este mai tare decat trecutul. Cel putin asa arata un sondaj care a stabilit topul celor. continuă pe Antena3

Top Empire: Cei mai sexy actori din lume (Galerie foto)

A venit toamna, se apropie vremea topurilor. Iar rezultatele sondajelor sunt chiar interesante, votul.

Frigul venit de la Polul Nord a adus peste Romania cele mai mici temperaturi din ultimii 80 de ani

Prima zi a lui octombrie a fosta marcata de cele mai scazute temperaturi din ultimii 80 de ani, in Romania. Doar in 2002, in Capitala, spre exemplu, au mai fost inregistrate valori atat de mici ale temperaturii,.

Interbrand: Apple si Google, cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a si-a pierdut acest titlu, ajungand pe locul trei, potrivit unui raport al Interbrand, relateaza New York Times.

Apple si Google sunt peste Coca-Cola: au devenit cele mai cunoscute branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a pierdut pentru prima data in ultimii 13 ani primul loc in topul celor mai cunoscute marci, potrivit unui raport prezentat luni de Interbrand, companie din grupul.

incepe sezonul virozelor respiratorii. Trucuri pentru a ne feri de cele mai frecvente afectiuni din lunile de toamna-iarna

Racirea brusca a vremii din ultimele zile vine la pachet cu cele mai frecvente afectiuni din lunile de toamna-iarna si anume virozele respiratorii. Medicii ne invata cum sa ne ferim de imbolnaviri, dar si ce sa mancam pentru a ne intari sistemul imunitar.

Una dintre figurile legendare din IT, pe faras. Actionarii vor sa scape de unul din cele mai grele nume din industrie

Trei dintre cei mai importanti investitori de la Microsoft fac presiuni asupra conducerii ca Bill Gates sa se retraga din functia de presedinte al companiei pe care a fondat-o in urma cu 38 de ani, relateaza The .

Super alimente din toate colturile lumii!

Sa incerci mai multe alimente din toate colturile lumii este o modalitate perfecta de a descoperi noi arome extraordinare pe care sa le incluzi in dieta ta zilnica. Pentru a te asigura ca alegi cele mai sanatoase lucruri, ADPM iti prezinta cateva dintre super-alimentele ce se regasesc in mancarurile traditionale de pe intreg globul, de la Brazilia si Turcia, pana la China ori Malaezia.

Una din cele mai puternice tari din UE, aruncata din nou in CRIZA. Se SCUFUNDA tara!

Silvio Berlusconi, panicat de ideea pierderii in curand a imunitatii parlamentare, a deschis o noua perioada de incertitudine pentru Italia, indemnandu-i pe ministrii partidului sau sa demisioneze,.

TOP 10 al masinilor europene cu cele mai mari pierderi pentru producatorii lor

Automobilele smart ForTwo, Fiat Stilo si Volkswagen Phaeton conduc clasamentul masinilor europene care au adus cele mai mari pierderi fabricantilor, reiese dintr-o analiza realizata de firma de brokeraj Sanford C. Bernstein aparuta in presa.

Dominatia germano-japoneza - Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )