Libnet.ro
UNICEF

16:45

TOP: Retelele de retail din Romania cu cel mai mare profit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Retelele de retail din Romania cu cel mai mare profit

Un clasament al retelelor de retai din Romania indica faptul ca majoritatea au fost profitabile anul trecut, dupa ce comertul modern l-a depasit pe cel traditional, iar marile retele au deschis circa 270 de magazine, in timp ce si-au extins prezenta in. continuă pe Wall-Street Ro

TOP: Retelele de retail din Romania cu cele mai mari profituri

Un clasament al retelelor de retai din Romania indica faptul ca majoritatea au fost profitabile anul trecut, dupa ce comertul modern l-a depasit pe cel traditional, iar marile retele au deschis circa 270 de magazine, in timp ce si-au extins prezenta in.

Simona Halep:A fost cel mai mare meci din viata mea

Trista nu pot fi, a fost cel mai mare meci din cariera mea, un meci bun, la cel mai inalt nivel, sper ca finala de ieri sa ii aduca pe copii la tenis. Ieri am vazut rezultatul anilor petrecuti pe terenul de tenis, sper sa am cat mai multe finale de Grand Slem, a declarat Simona Halep in cadrul conferintei de presa sustinuta la revenirea in tara.

FOTO Rochii din trandafiri, printre trandafiri, la cel mai mare rozarium din tara

In cea mai mare gradina de trandafiri din Romania s-a sarbatorit, sambata, Festivalul Rozelor. in cinstea florilor, cateva studente au purtat rochii create din trandafiri.

Cel mai mare MISTER al Egiptului a iesit la lumina. Exista interese ASCUNSE care vor ca NIMENI sa nu afle ADEVARUL

Pamantul este plin de piramide. Lumea si-a pus intotdeauna intrebarea: cine le-a construit?- in conditiile in care vestigiile studiate au o vechime de mii de ani. Sunt rezultatul aplicarii tehnologiilor.

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare show fotbalistic din lume: ghidul Mondialului apare marti, 10 iunie

O data la patru ani, toata planeta sta cu ochii pe competitia care aduna miliarde de oameni in fata televizoarelor. Te asiguram ca vei avea cel mai bun loc si ca nu vei rata nimic.

iPhone 6 apare in imagini neoficiale - mai mare si cu marul luminat

IPhone 6 urmeaza sa apara pe piata in septembrie - octombrie. Pana atunci, au aparut noi imagini cu acest telefon care va fi cel mai mare din istoria companiei din Cupertino.

Urzeala tronurilor a devenit cel mai de succes serial din istoria postului HBO

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs de HBO, a depasit Clanul Soprano si a devenit productia cu cel mai mare succes de public din istoria acestui post de televiziune, au anuntat joi.

VIDEO Cel mai mare mister al internetului in 2014 a fost elucidat

Internetul a fost la vanatoare de mistere in ultimele luni, dupa descoperirea unui cont misterios de YouTube, care publica videoclipuri criptice de 11 secunde. Mai interesant, unul dintre oamenii asociati avea nume de roman. Astazi, puzzle-ul misterios al internetului a fost rezolvat.

Mai cumpara cineva ziare? Cum stau la vanzari titlurile din Romania

Ziarele din Romania au inregistrat o scadere a tirajelor in perioada ianuarie-martie 2014, continuand tendinta ultimilor ani. Publicatii precum Adevarul, Evenimentul Zilei sau Romania Libera vand sub 15. 000 de exemplare, exceptia fiind Ziarul.

Kaufland a ajuns la un profit de 75 mil. euro, cu 20% mai mare

Kaufland Romania, care detine cea mai mare retea de hipermarketuri de pe piata locala, a inregistrat anul trecut o crestere cu 20% a profitului net, la 331 milioane lei 75 milioane euro). In acelasi timp, afacerile a urcat cu 13%, la 7,26 miliarde lei.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )