Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top strategii de email marketing pentru Black Friday

Hotnews Hotnews,
 Top strategii de email marketing pentru Black Friday

De Black Friday, ca in orice promotie, este esential ce s-a intamplat inainte de inceputul acesteia, ce se intampla in timpul promotiei, dar si mai importanta este consolidarea pentru urmatoarea campanie, indiferent de rezultatele actuale, sustin specialistii unei agentii de email marketing. continuă pe Hotnews

Pregatiri intense pentru Black Friday

La inceput reducerile de preturi de Black Friday erau aplicate in special la cateva sute de produse .

Bonami: oferte tentante pentru Black Friday

Bonami da startul reducerilor de Black Friday. Anul acesta clientii se vor bucura de doua weekenduri cu reduceri, conform traditiei: unul specific pietei romanesti, respectiv 15-17 noiembrie, si cel international, intre 29 noiembrie si 1 decembrie.

Avertismentul politistilor pentru BLACK FRIDAY! Cum sa eviti tepele la cumparaturile online

Politia recomanda cetatenilor care vor sa achizitioneze produse in mediul online sa se asigure ca firmele sau magazinele sunt de incredere si sa verifice rating-ul vanzatorilor pe site-urile de comert.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

Black Friday 2019: ANPC cere consmatorilor sa-i raporteze orice abatare a magazinelor. Regulile de baza

Magazinele online si cele conventionale trebuie sa aiba mare grija de Black Friday 2019: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) i-a indemnat pe cumparatori sa-i reclame orice abatere de la reguli intalnita in perioada de reduceri de preturi care culmineaza vineri, 15 noiembrie 2019. Un Ghid ANPC enumera cateva reguli de baza legate de presuri, garantii, service, returnari de produse.

Black Friday in Romania: cand a pornit si ce a insemnat la inceput

Black Friday este, pentru multi, cel mai asteptat eveniment al anului. Banii sunt cheltuiti mai lejer decat in orice alta zi a anului. Totodata, creditele sunt mai numeroase ca niciodata.

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

Surprize uriase pentru telespectatori! Ce pregatesc Razvan si Dani, de Black Friday, la Antena1

Razvan si Dai pregatesc surprize uriase telespectatorilor lor. Ce le-au pregatit oamenilor de Black Friday, la Antena 1? Razvan si Dani pregatesc surprize telespectatorilor, de Black Friday Razvan si Dani se cunosc de mai bine de 30 de ani si tot de atunci sunt prieteni buni. Au acumulat mii de ore de transmisiuni in direct .

Black Friday 2019: PC Garage anunta o multime de reduceri pentru gameri si nu numai

PC Garage va organiza campania Black Friday pe 15 noiembrie, oferind reduceri substantiale la sute de produse din categoriile gaming, componente, laptopuri si telefoane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )