Libnet.ro
UNICEF

20:30

Top-modelul Bar Rafaeli, pusa sub acuzare pentru evaziune fiscala

Hotnews Hotnews,
 Top-modelul Bar Rafaeli, pusa sub acuzare pentru evaziune fiscala

Top-modelul israelian Bar Refaeli va fi pusa sub acuzare pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in urma unei anchete care se desfasoara de mai multi ani, potrivit tmz. com, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Unul dintre ingerasii Victorias Secret, la PUSCARIE: Top-modelul Bar Rafaeli, pusa sub acuzare pentru evaziune fiscala (FOTO)

Unul dintre cei mai cunoscuti ingerasi Victorias Secret ar putea ajunge la inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Top-modelul israelian Bar Refaelieste acuzata de autoritatile.

Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, acuzata de frauda fiscala. Suma uriasa pe care supermodelul ar fi ascuns-o de statul israelian FOTO

Top-modelul de origine israeliana Bar Refaeli, in varsta de 33 de ani, va fi pusa sub acuzare pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in urma unei anchete care se desfasoara de cativa ani.

SOC TOTAL in lumea modei: O vedeta de top risca sa fie pusa sub acuzare. De ce este suspectata (FOTO)

Top-modelul israelian Bar Refaeli ar putea fi pus sub acuzare de justitia din tara sa pentru frauda fiscala, potrivit unui comunicat de presa al Ministterului Justitiei din Israel, citat de AFP si Agerpres.

Continua razboiul dintre presedintele Trump si opozitia democrata! Nancy Pelosi: Suspendarea si punerea sub acuzare sunt subiecte deschise

Nancy Pelosi, unul dintre liderii democratilor americani si viitorul speaker din Camera Reprezentantilor, nu exclude scenariile potrivit carora presedintele Donald Trump fie va fi suspendat, fie va fi pus sub.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )