Libnet.ro
UNICEF

19:45

Topul 10 al celor mai bogati sportivi din lume

Online Sport Online Sport,
Topul 10 al celor mai bogati sportivi din lume

Potrivit datelor furnizate de Forbes cinci sportivi din istoria sportului au depasit bariera de un miliard de dolari fiecare. continuă pe Online Sport

China sfideaza criza: cum va arata cel mai mare stadion din lume FOTO

China e tara in care a fost descoperit pentru prima data noul tip de virus. intre timp, se pare ca a doua economie a lumii a reusit sa treaca peste pandemie si chiar are planuri.

Top 10 cele mai bine cotate seriale TV, conform voturilor publicului

Platforma IMDB prezinta nu doar un top al filmelor, ci si al serialelor de televiziune care au primit cele mai bune note din partea spectatorilor. Va prezentam topul primelor zece.

Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Daca n-ai vazut cel mai recent sezon din Casa de Papel - adica sezonul 4 - atunci poate n-ar trebui sa citesti acest articol pentru ca el contine spoilere. Daca, insa, l-ai vazut, atunci.

Regizorul mai multor animatii din seriile Tom si Jerry si Popey Marinarul a murit

Gene Deitch, cunoscut ca regizor al mai multor pelicule din seria Tom and Jerry si Popey Marinarul a murit pe neasteptate la 95 de ani, arata platforma Daily Express. Cineastul a incetat din viata la Praga, unde locuia din anii 60.

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Topul celor mai buni 5 marcatori din fotbalul mare nascuti dupa anul 2000

Despre Jadon Sancho presa engleza a scris ca este ca si transferat de Manchester United din vara acestui an.

Cine este si cum traieste singurul om-robot din lume. A fost recunoscut ofcial

Traim in secolul vitezei si al tehnologiei, iar in societatea noastra se produc schimbari fundamentale. incepand cu aparitia primului computer si pana la dezvoltarea inteligentei artificiale, tehnologia a cunoscut o evolutie uimitoare. in urma cu aproximativ trei ani, primul om-robot isi facea aparitia printre noi. Vezi cine este si cum traieste. Cine este primul cyborg .

Regina Elisabeta implineste 94 de ani. 10 lucruri mai putin stiute despre ea

Regina Elisabeta a II-a a Angliei implineste astazi 94 de ani! Aniversarea nu va avea fastul de altadata, din cauza crizei sanitare prin care trece Marea Britanie in aceasta perioada. Regina Angliei se afla pe tronul Regatului Unit de 68 de ani. Iata 10 lucruri mai putin cunoscute despre Regina Angliei! Regina Elisabeta implineste 94 .

Cele mai mari tragedii din istorie, pe care omenirea le putea evita

In istorie nu exista daca. Si totusi, proiectam nostalgii peste momente din trecut care ar fi putut arata diferit. Din pacate nu au fost altfel, desi multe situatii tragice puteau fi evitate. Sa aruncam o.

Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia pe care ar trebuie sa incepi sa le apreciezi mai mult

Mamaia este statiunea fabuloasa, plina de turisti si pentru a avea acces la plajele acesteia trebuie facute rezervari din timp. Cele mai elegante 3 plaje din acest sezon sunt locuri cu clientela omogena, muzica atent aleasa, servire impecabila si decor superb. Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia care trebuie apreciate mai mult Cea .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )