Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul atractiilor turistice din Arges. De la cel mai inalt deal din Romania pana la cascada extrem de spectaculoasa

Adevărul Adevărul,
Topul atractiilor turistice din Arges. De la cel mai inalt deal din Romania pana la cascada extrem de spectaculoasa

Argesul este unul dintre judetele Romaniei care atrag foarte multi turisti. adevarul. ro va prezinta un top al celor mai inedite atractii turistice din judet. continuă pe Adevărul

Italia - Vulcanul Etna a erupt din nou

Etna, cel mai inalt vulcan activ din Europa, situat in Sicilia, in sudul Italiei, a erupt in noaptea de vineri spre sambata, aruncand in aer lava incandescenta si conducand la inchiderea a doua aeroporturi din apropiere si evacuarea unor locuitori din zona, relateaza AFP si Xinhua.

Kenya: Cel mai mare parc eolian din Africa

Uhuru Kenyatta, presedintele Kenyei, a inaugurat cel mai mare parc eolian al Africii cu peste 360 de.

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

La nivelul Uniunii Europene, Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar.

O specie extrem de rara de pasari din Noua Zeelanda are cel mai bun sezon de reproducere din ultimele decenii

O specie rara de pasari din Noua Zeelanda, considerata pe cale de disparitie, are parte de cel mai bun sezon de reproducere din ultimii ani, scrie Time.

Ucraina: Partidul lui Volodimir Zelenski cel mai probabil sa castige alegerile parlamentare

Partidul presedintelui Volodimir Zelenski este cel mai probabile sa castige alegerile anticipate, ne.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 IULIE Aages urca pe pozitia secunda in topul randamentelor BVB

Inregistrand un salt al cotatiei de 9,3%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 iulie, titlurile Aages Targu Mures AAG) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Incredibil! Cel mai simplu mod de a recunoaste un pepene rosu injectat

Un pepene rosu rece este ideal pentru hidratare pe timpul verii! Pepenele se numara printre cele mai benefice fructe pe care le poti consuma in acest anotimp calduros: iti ofera necesarul de vitamine,.

Cat costa cel mai ieftin bilet la Romania - Spania

Federatia Romana de Fotbal a anuntat punerea in vanzare a biletelor pentru meciul Romania - Spania din preliminariile EURO 2020.

Cel mai bizar record mondial detinut de Romania. Este facut cu ajutorul unor militari, dar n-are legatura cu militaria

Unul dintre cele aproape 100 de recorduri romanesti omologate de Guiness Book se refera la o coliva care a cantarit 5 tone si a avut o suprafata de 35 de metri patrati. Cea mai grea prajitura funerara din lume, dupa cum a fost categorisita, a fost pregatita, in 2008, la o unitate militara.

VIDEO Incendierea de la studioul de animatie din Kyoto: Cel putin 33 morti, zeci de raniti

Cel putin 33 oameni au murit si zeci sunt fie raniti, fie dati disparuti in incediul provocat joi de un atacator la un studio de animatie din orasul japonez Kyoto, transmite Reuters. 26 Bilantul de la acest moment este de 33 de persoane decedate, spun fortele de interventie, care au precizat ca au incheiat cercetarea cladirii incendiate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )