Libnet.ro
UNICEF

08:30

Topul celor care au incasat cei mai multi bani la ASF in 2013: Ion Giurescu - peste 216.000 euro, Marian Sarbu - peste 154.000 euro si Dan Radu Rusanu - peste 147.000 euro

Hotnews Hotnews,
 Topul celor care au incasat cei mai multi bani la ASF in 2013: Ion Giurescu - peste 216.000 euro, Marian Sarbu - peste 154.000 euro si Dan Radu Rusanu - peste 147.000 euro

Ion Giurescu - vicepresedinte executiv in ASF - responsabil de sectorul sistemului de pensii private a incasat in 2013 venituri de natura salariala in valoare totala de 954. 917 lei, echivalentul a 216. 093 de euro, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul autoritatii. Marian Sarbu, care in 2013 a fost membru neexecutiv in ASF, a incasat 682. 068 lei, echivalentul a 154. 348 euro, in timp ce Dan Radu Susanu, fost presedinte executiv in ASF in 2013 si care acum este in arest la domiciliu in dosarul de coruptie ASF-Carpatica Asigurari, a incasat 651. 509 lei, echivalentul a 147. 433 euro. continuă pe Hotnews

Tintesti sa ajungi aici? Acestea sunt tarile care atrag cei mai multi studenti straini

Sa faci o facultate in strainatate poate inseamna un avant important in viata profesionala. Deschiderea elevilor pentru studii in afara tarii este impinsa si de posibilitatea de a obtine burse care sa acopere costurile de invatare. Wall-Street. ro va.

Business B1 la zi: Cei mai multi angajati romani sunt vanzatori (VIDEO)

Cei mai multi angajati romani ocupa functia de vanzator, avand in vedere ca pentru aceasta ocupatie exista peste 160. 000 de salariati pentru care companiile platesc taxele si impozitele la zi, 98% dintre.

Cele trei orase unde poti intalni cei mai multi milionari

In orase precum Monaco, Zurich sau Geneva exista toate sansele sa te intalnesti cu un milionar cunoscut, releva un clasament realizat in premiera de catre Spears si firma de consultanta WealthInsight.

Un fost spion, retinut pentru ca a abuzat sexual mai multi copii

Fostul ofiter de informatii si profesor de chineza, acuzat ca a abuzat sexual mai multi copii, isi racola victimele chiar din curtea scolii. Vecinii revoltati au fost la un pas de a-l linsa, cand au.

Averile se fac in liniste in Germania: sunt printre cei mai bogati oameni ai planetei, dar nu se stie nimic despre viata lor privata

Nimeni nu ii poate acuza pe cei mai bogati oameni din Germania ca isi etaleaza aveile, ba din contra. Karl Albrecht, cofondator al retailerului ALDI, Dieter Schwarz, fondator Lidl, si Susanne Klatten, fiica celui care a pus pe picioare colosul BMW, se numara printre cei mai bogati oameni ai planetei, insa, inainte de toate, printre cei mai discreti. Iar asta pentru ca, in Germania, banii se fac in liniste.

Patru persoane, retinute in dosarul de evaziune fiscala in care sunt vizati mai multi apropiati ai familiei lui Bercea Mondial

Patru persoane au fost retinute de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, iar pentru alte cinci anchetatorii au cerut arestarea in lipsa, in dosarul in care mai multi apropiati ai lui Sandu Anghel zis si Bercea Mondial sunt suspectati de evaziune fiscala cu un prejudiciu de sase milioane de euro.

Citatul saptamanii:Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Daca Steven Segal il considera de Vladimir Putin unul dintre cei mai mari lideri in viata, Letonia a interzis participarea a trei concurenti rusi la un festival de muzica dupa ce au facut afirmatii in favoarea Kremlinului. in timp ce Irina Shayk crede ca rolul din Hercules i-a fost predestinat, Kevin Sorbo este nemultumit de distributia filmului. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Daily Income: Spalarea de bani - ce inseamna si care sunt cele mai intalnite metode de albire a banilor

Sumele de bani provenite din activitati ilicite si care intra anual intr-un proces de albire si spalare reprezinta, conform datelor CIA si FMI, aproape 5% din PIB-ul mondial. Asta inseamna cam 3,6 trilioane de.

Titularizare 2014 Arad: Mai multi profesori au reusit sa fie suplinitori decat titulari

Peste 77% dintre profesorii din Arad care au sustinut examenul de titularizare au reusit sa ia note cuprinse intre 5 si 7, calificandu-se ca suplinitori, informeaza Mediafax.

Semnul de carte inteligent trimit mesaje pe Twitter celor care nu au terminat de citit o carte

Filiala editurii Penguin Books din Brazilia a initiat campania Tweet For a Read, in cadrul careia a fost creat un semn de carte inteligent, care detecteaza daca cititorii au abandonat un volum si le trimite un mesaj pe Twitter pentru a le.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )