Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul celor mai avantajoase depozite: ce dobanzi ofera bancile pentru economiile romanilor

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai avantajoase depozite: ce dobanzi ofera bancile pentru economiile romanilor

Dobanzile oferite de banci la depozite au scazut in ultimele luni la minime istorice, astfel ca cele mai mari bonificatii sunt de doar 3% pentru economiile in lei si de 2,1% pentru cele in euro, insa numai pe scadente de 12 luni. continuă pe Adevărul

Topul celor mai difuzate piese si videoclipuri romanesti din ultimii cinci ani VIDEO

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani, in timp ce videoclipul Tot mai sus, semnat de Guess Who si DeMoga, conduce pe micile ecrane.

FOTO: Cum arata topul celor mai elegante personalitati regale din lume

Printesa mostenitoare a Danemarcei a fost desemnata cea mai eleganta tanara personalitate regala, potrivit unui sondaj realizat de revista britanica Hello!.

Subiectele Zilei: Ghidul demnitarului spagar care nu vrea sa cada in capcanele SRI; Sfintele afaceri ale Bisericii Ortodoxe. Topul celor mai bogate eparhii ale BOR si ce profituri au declarat la Finante; Povestea celor 10.000 de dozatoare TEC: A fost cev

Lumea din spatele lui +25%. Un rezident castiga cat o femeie de serviciu, iar un medic traieste din garzi si dupa 30 de ani. Majorarea de 25 la suta. Ce-a fost si ce-a ajuns. Controversele din jurul Palatului Stirbei. Anul acesta s-ar putea decide soarta Palatului Stirbei din Bucuresti, in prezent domeniu aflat.

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Banci falimentare care fac profit. Clasamentul celor mai bogate banci din Republica Moldova

Una din bancile aflate sub administrare speciala s-a pozitionat pe primul loc in topul bancilor cu cele mai mari venituri, expertii explicand acest fenomen prin mentinerea artificiala a acestora.

O statuie din Romania, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alaturi de Statuia Libertatii

Business Insider a publicat recent un material cu cele mai spectaculoase statui din lume. Pe lista lor, alaturi de Statuia Libertatii din New York, se afla si o sculptura din Romania, unica in Europa, scrie.

Inventarul celor mai frecvente greseli la sala de sport: Daca abandonezi dupa cateva sedinte, este evident ca rezultatele nu vor aparea vreodata

Cumpararea unui abonament la sala de sport si prezentarea la antrenamente nu sunt suficiente in obtinerea de rezultate. Lipsa de rabdare, asteptarile nerealiste, exercitiile executate gresit si lipsa de disciplina psihica sunt cele mai frecvente greseli facute de incepatori la sala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )