Libnet.ro
UNICEF

16:15

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Online Sport Online Sport,
Topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Revista Forbes a anuntat clasamentul celor mai bine platiti sportivi din lume in ultimele 12 luni, in calcul fiind luate salarii, prime si premii din competitii. continuă pe Online Sport

Bucuresti, pe locul 81 in topul celor mai vizitate 132 de orase din lume. Londra se mentine locul intai

Capitala Romaniei se situeaza pe locul 81 in topul celor mai vizitate 132 de orase din lume si a urcat o pozitie, pana pe 28, la nivel european, potrivit unui studiu dat miercuri publicitatii.

Logan, Duster si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Logan, Duster si Sandero s-au situat, in mai, in topul celor mai bine vandute 25 de masini in Rusia, conform datelor publicate luni de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de.

Cea mai buna boxa Bluetooth din lume a devenit si mai buna Bose SoundLink Mini 2

Amatorii de sunet de calitate in deplasarea se vor bucura sa afle ca cei de la Bose au lansat o noua versiune a popularei Bose SoundLink Mini. Bose este o companie sinonima cu sunet de calitate pentru foarte multi dintre noi. Desi americanii au devenit populari prin sisteme home theater foarte scumpe, de cativa ani [] Cea mai buna boxa Bluetooth din lume a devenit si mai buna Bose SoundLink Mini 2 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cristiano Ronaldo a cazut in topul celor mai valorosi fotbalisti ai lumii. Prezenta surpriza in urma lui Leo Messi

Centrul International de Studii Sportive din Elvetia a dat publicitatii un top al celor mai valorosi fotbalisti din intreaga lume.

Mama celui mai bine platit fotbalist, RETINUTA pe aeroport

Garda Civila din Spania a impiedicat-o pe mama lui Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume, sa se intoarca in Portugalia cu 55. 000 de euro cash, relateaza AGERPRES. Dolores Aveiro, mama.

Dan Petrescu a revenit in Liga I. Cel mai bine platit antrenor din campionatul romanesc!

Dan Petrescu a semnat cu echipa de fotbal ASA Targu Mures, urmand sa antreze in sezonul urmator singura echipa care a reusit sa o incurce pe Steaua in lupta la titlul in campionatul recent incheiat.

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina Turda

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina de la Turda care a fost in ultimii ani inclusa de publicatiile internationale in topul celor mai frumoase saline din lume. La Turda, sarea se exploateaza inca de pe vremea romanilor, dar salina a avut apogeul intre secolele XVII - XIX. Google va continua sa puna pe Street View si alte atractii turistice, iar printre putinele locuri frumoase pe care Google a vrut sa le puna pe Street View, dar nu i s-a dat voie sa colecteze material foto, se numara complexul Constantin Brancusi din Targu Jiu.

Simona Halep. Cati bani a castigat din tenis

Simona Halep este anul acesta pe locul doi, dupa Serena Williams, in topul celor mai bune si mai bine platite tenismene din lume! Iata ce suma fabuloasa a castigat celebra romanca pana acum, din tenis! .

Cinci centenari isi impartasesc intelepciunea: sfaturi din partea celor mai batrane persoane din lume

Dupa ce Gertrude Weaver, fosta cea mai batrana femeie de lume, s-a bucurat doar pentru cinci zile de acest titlu, murind pe 5 aprilie la varsta de 116 ani, un jurnalist american a investigat felul in care acest titlu s-a schimbat in timp, descoperind un detaliu fascinant si cateva sfaturi utile din partea celor mai longevive persoane de pe pamant.

Un hotel din Budapesta, inclus de TripAdvisor pe lista celor mai bune centre de cazare din lume

TripAdvisor a realizat un top al celor care bune hoteluri din lume. Cele mai multe dintre acestea se afla in destinatii exotice, dar unul dintre ele se afla foarte aproape de Romania, la Budapesta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )