Libnet.ro
UNICEF

15:00

Topul celor mai bogate alimente in fier

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bogate alimente in fier

Lipsa fierului din organismul uman favorizeaza apariia anemiei. Cei care sufera de o astfel de carenta se simt fara vlaga, obositi, au dureri de cap, dar si un risc mai crescut de a dezvolta anumite infectii. Iata care sunt alimentele cu cel mai mare conttinut de fier, ca sa te pui la adapost de o astfel de problema. continuă pe Adevărul

Surprinzator. Consiliul Judetean Timis, in topul celor mai mari platitori de lobby in UE

Consiliul Judetean Timis este in topul celor mai mari platitori de lobby in Uniunea Europeana. Potrivit site-lui politico. eu, care a verificat Registrul de Transparenta, autoritatile din Timis au platit anul.

Antreprenorii romani vin tare din urma: topul celor mai mari producatori de acoperisuri metalice din Romania

Topul celor mai mari producatori de acoperisuri din Romania a suferit in 2014 mici schimbari la varful clasamentului fata de nivelul inregistrat in 2013, arata o analiza Wall-Street. ro, pe baza rezultatelor publicate de catre companii pe Ministerul de.

Salina Turda, inclusa de CNN in topul celor mai impresionante proiecte de reamenajare a unei foste cariere de sare

Romania ocupa un loc in clasamentul celor mai interesante destinatii turistice din lume. Publicatia CNN a clasificat Salina Turda, din judetul Cluj, drept unul dintre cele mai interesante proiecte de reamenajare a.

Topul Forbes al celor mai bogate celebritati

Boxerii Floyd Mayweather si Manny Pacquiao si cantareata Katy Perry sunt cel mai bine platite celebritati din anul 2015, conform unui top intocmit anual de publicatia Forbes.

Topul celor mai eficiente solutii pentru colesterolul marit, la Adevarul Live de la 12.00

Problemele legate de colesterolul marit apar la varste din ce in ce mai fragede, astfel ca astazi nu mai sunt izolate cazurile de copii cu un nivel alarmant al colesterolului in sange. Cand este cazul sa luam medicamente si care sunt tratamentele cele mai bune pana sa ajungem la pastile ne spune medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie.

BACALAUREAT 2015: Topul celor mai amuzante perle de la proba de Limba romana

Profesorii care au inceput corectura lucrarilor de la proba de Bacalaureat de la Limba si literatura romana au avut parte si de momente de amuzament, intrucat elevii de clasa a XII-a s-au intrecut in perle.

Care e secretul celor mai bune preparate din vanat la ceaun? Cum au inovat vanatorii retetele traditionale cu piept marinat de rata si hribii caliti in coniac

Explozie de arome si culori, asa ar putea fi descris concursul culinar Vanatoare la Ceaun care s-a desfasurat langa complexul balnear Baile Figa. Nu mai putin de 8 echipe venite si de la sute de kilometri departare si-au aratat maiestria intr-ale gatitului. Retetele traditionale au fost completate cu piept marinat de rata salbatica, cu hribi caliti in coniac sau ficat de mistret.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )