Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune bancuri despre Caracal, cel mai amuzant oras din toata Oltenia. De ce pun caracalenii steaguri la poarta?

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune bancuri despre Caracal, cel mai amuzant oras din toata Oltenia. De ce pun caracalenii steaguri la poarta?

Orasul Caracal se numara printre putinele localitati careia ii sunt dedicate bancuri. Exista rubrici speciale cu bancuri doar cu si despre caracaleni si orasul lor. in cele ce urmeaza va invitam sa va descretiti fruntile cu cele mai reusite bancuri despre fosta capitala a judetului Romanati si locuitorii sai. continuă pe Adevărul

Arhitectura revolutionara, colorata, cu forme deosebite. Topul celor mai ciudate cladiri din lume

Cele mai ciudate locuinte din lume sfideaza gravitatia. Au un design iesit din comun, se rotesc, sunt rasturnate si sunt create de arhitecti talentati. Earthporm. com prezinta un top al celor mai ciudate.

Topul celor mai sexy barbati din lume

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, reusind sa-l invinga pe Benedict Cumberbatch, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour.

FOTO: Topul celor mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate trei orase din lume se afla pe continentul asiatic, iar numarul turistilor ajunge la aproximativ 45 de milioane, scrie Business Insider.

Istoria glumelor despre Caracal. Ce este real si ce este fals in bancurile despre locul in care s-a rasturnat carul cu prosti

Orasul Caracal din judetul Olt este, poate, singurul oras din tara la auzul caruia nu poti sa nu zambesti. Fie datorita glumelor pe care le-ai auzit despre oras si locuitorii sai, fie datorita minunilor puse pe seama urbei, Caracal ramane centrul poantelor din tara. Putini stiu insa ca majoritatea glumelor despre Caracal au fost propovaduite tocmai de catre locuitorii sai, oameni cu un spirit de gluma cum mai rar gasesti.

Top 5 cele mai bune televizoare LED in 2015

Daca te gandesti sa cumperi un TV in acest inceput de an, trebuie neaparat sa alegi dintre cele mai bune televizoare LED. in primul rand, atunci cand alegi dintre cele mai bune televizoare LED, trebuie sa intelegi care este diferenta si care sunt avantajele dintre acest tip de TV si plasme sau LCD-uri. Practic, televizoarele [].

Top 5 cele mai bune ceainarii din Bucuresti

Din ce in ce mai multi bucuresteni sunt in cautarea unor locuri linistite in care sa se relaxeze alaturi de cei dragi la un ceai. Adevarul va prezinta cele mai bune ceainarii din Bucuresti.

Cele mai bune servicii secrete din lume: Rusia a devansat China

Agentiile de inteligenta din Romania au fost implicate in mai multe scandaluri in ultima jumatate de an, SIE fiind legata de doua scandaluri - de autodeconspirare a unui jurnalist si deconspirare a premierului, iar SRI facand obiectul unor acuzatii.

Vrei sa iti schimbi telefonul? Cele mai bune smartphone-uri pe care le poti cumpara azi din magazine. Tu pe care il vrei?

Pe o piata care si-a continuat evolutia, inregistrand cresteri de peste 20%, smartphone-urile au devenit in ziua de azi mai mult decat o necesitate. Daca ai fost un early adopter utilizator care testeaza cele mai noi produse .

Romania ar putea amana emisiunea de eurobonduri pentru a obtine randamente mai bune

Romania ar putea amana emisiunea de eurobonduri pana in a doua jumatate a acestui an pentru a obtine randamente mai mici, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )