Libnet.ro
UNICEF

05:00

Topul celor mai cancerigene substante. De ce-i periculoasa meseria de frizer

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai cancerigene substante. De ce-i periculoasa meseria de frizer

Substantele cu cel mai ridicat risc de cancer sunt unele extrem de intalnite in meniul majoritatii populatiei de pe glob. Potrivit unui studiu recent al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), exista trei grupe ale substantelor cauzatoare de cancer. continuă pe Adevărul

A aparut Cari Mora, de Thomas Harris, autorul celebrului roman Tacerea mieilor, un thriller despre lacomie si consecintele celor mai intunecate obsesii

Incepand de vineri, va fi disponibil romanul Cari Mora, de Thomas Harris, un thriller, aparut la Editura Rao, despre lacomie si consecintele celor mai intunecate obsesii.

Clasamentul celor mai bogate persoane din tenis: Ion Tiriac - locul 1; Rafael Nadal, devansat de Maria Sharapova

Jurnalistii de la therichest. com au intocmit un clasament al celor mai bogate persoane din tenis fosti si actuali jucatori), iar Ion Tiriac este liderul detasat al ierarhiei cu o avere estimata la aproximativ 1. 1 miliarde de dolari. Roger Federer se afla pe doi 450 de milioane), in timp ce Rafael Nadal locul 5) este devansat si de Maria Sharapova.

TICHETE DE VACANTA. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor sa foloseasca tichetele in extrasezon

Veste buna pentru angajatii care primesc tichete de vacanta! De anul viitor, cei care vor alege sa le foloseasca in extrasezon vor beneficia de o valoare mai mare a voucherelor, a anuntat.

Orasul in care corporatistii au salarii mai mari decat cei din Capitala. E pentru prima data cand Bucurestiul e detronat la acest capitol

Salariile oferite de companiile private din Bucuresti sunt cu 3% mai mari decat media generala a pietei, insa nu mai sunt cele mai mari din tara.

Raportul OMS privind sanatatea: Bogatii traiesc cu sapte ani mai mult decat cei saraci

Acesta va trebui sa fie guvernul luptei impotriva inegalitatilor, a declarat proaspatul ministru italian al sanatatii, Roberto Speranza, recent desemnat. Si-atunci va trebui sa ne suflecam bine manecile, deoarece in ultimii ani, problemele de sanatate ale italienilor au crescut vizibil. Acest lucru a fost dezvaluit si de cel mai recent raport OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, privind conditiile de viata din Europa, scrie Rador, citand La Stampa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )