Libnet.ro
UNICEF

21:30

Topul celor mai mari salarii din ministerele din Romania: Cel mai bine platit bugetar castiga peste 14.600 lei/luna

B1 B1,
Topul celor mai mari salarii din ministerele din Romania: Cel mai bine platit bugetar castiga peste 14.600 lei/luna

Incepand cu luna august, inaltii demnitari vor beneficia de majorarea indemnizatilor. Cei mai bine platiti salariati sunt cei din Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul. continuă pe B1

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Topul celor mai activi senatori si deputati: Social-democratii si liberalii impart, in mod egal, primele locuri in calsament (VIDEO)

Jurnalistul Sabin Orcan a prezentat in editia de marti a emisiunii XPress, de pe B1 TV, un top al celor mai activi parlamentari din actuala legislatura. Clasamentul a fost alcatuit de deputatul PNL Andreea.

Cele mai mari submarine din lume

Cele mai mari submarine din lume. Submarinele sunt armele perfecte in momentul in care incepe o confruntare navala intre doua state sau intre diferite aliante. in cadrul cursei inarmarilordin timpul Razboiului Rece, dar si dupa, statele puternice au incercat sa construiasca submarine cat mai mari si eficiente.

Rezultate Titularizare 2015. Zeci de profesori bihoreni au obtinut note mai mari, dupa rezolvarea contestatiilor

Pentru zeci de profesori din Bihor rezolvarea contestatiilor depuse la examenul de Titularizare 2015 a insemnat note mai mari. Astfe, mai bine de jumatate din cele 111 contestatii depuse au fost solutionate in favoarea cadrelor didactice.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Zgonea: in 2015, putem afirma ca suntem un lider european in termen de crestere economica. Am putea fi cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii

Valeriu Zgonea a declarat de Ziua Romaniei la Expo Milano 2015 ca, in opinia sa, Romania ar putea deveni cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii. Totodata, el a mai sustinut ca Romania se.

ANM: Cod portocaliu de canicula pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Romania nu scapa de canicula. Meteorologii au emis pentru miercuri si voi noi avertizari. Conform ANM, valul de caldura se va intensifica in regiunile sudice si estice, fiind instituit cod galben de can.

Pana de curent pe mai multe strazi din Sectorul 1 al Capitalei

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, joi dupa-amiaza, in mai multe zone din Sectorul 1 al Capitalei, reprezentantii Enel Distributie Muntenia sustinand ca avaria ar putea fi remediata pana in jurul orei 20. 00, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )