Libnet.ro
UNICEF

22:15

Topul celor mai mari tranzactii cu spatii de birouri din Bucuresti in prima jumatate a acestui an: peste 10.000 de angajati in noile spatii ocupate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari tranzactii cu spatii de birouri din Bucuresti in prima jumatate a acestui an: peste 10.000 de angajati in noile spatii ocupate

O suprafata ce totalizeaza peste 100. 000 mp de birouri a fost tranzactionata in primele sase luni ale acestui an in Capitala, arata o analiza a companiei de consultanta Jones Lang LaSalle JLL), care a monitorizat activitatea din piata a celor mai mari. continuă pe Wall-Street Ro

O eurodeputata PSD, in topul celor mai sexy politiciene din lume

A fost publicat topul celor mai sexy politiciene din lume, realizat de publicatia mondena canadiana Qc Lifestyle. in primele 10 frumuseti se afla si o romanca. Canadienii au clasat-o pe Daciana.

Topul celor mai urmarite seriale ale lunii iunie: Las Fierbinti in reluare a dominat pe toate categoriile de public

Las Fierbinti a fost, chiar si in reluare, de departe, cel mai vizionat serial al lunii iunie, productia turceaca Dragoste infinita fiind singura care a incercat sa contracareze dominatia.

in Romania sau in strainatate? Unde vor sa traiasca sefii de promotie ai celei mai mari facultati din tara. Ce ar schimba la Romania

Sintagma ne pleaca valorile nu este valabila daca ne gandim la cei 19 sefi de promotie ai celei mai mari facultati din Romania - Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor FSEGA) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB). I-am intrebat unde vor sa-si continue viata, dar si ce cred ca ar trebui schimbat la Romania si la sistemul de educatie din tara.

Dragnea: Nu se pune problema ca cetateanul sa-si plateasca singur CAS si CASS. Valorile contributiilor vor fi mai mari, angajatorul le va plati efectiv, dar in contul angajatului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca nu se pune problema ca cetatenii sa mearga la ANAF sa-si plateasca singuri contributiile la pensii si sanatate, aceasta ramanand in sarcina angajatorului, si a adaugat ca sumele pentru acestea vor fi mai mari. El a explicat ca in contul fiecarui dintre noi, atat la pensii, cat si la sanatate vor fi sume mai mari, pe care le va plati efectiv firma.

Topul ONU al celor mai fericite state: Romania a urcat pe locul...

Romania a urcat pe locul 57 de pe locul 71, anul trecut) in clasamentul tarilor cu cetateni fericiti, potrivit editiei din acest an a World Happiness Report, publicat sub egida ONU. Pe primul loc se.

Cum arata vila Simonei Halep din Constanta

Cea mai valoroasa sportiva a Romaniei are si o avere pe masura performantelor. Simona Halep, care se mentine de ani buni in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, a strans doar.

Business report: Conflict intre abonamentul medical si asigurarea de sanatate. Ce spun asiguratorii si clinicile private; Guvernul nu vrea pedepse mai mari pentru falsificarea alimentelor sau medicamentelor; Model de business bancar: Profit mare din pret

Presedintele ANRE: Deocamdata nu luam in considerare plafonarea tarifelor la energie. Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) nu. Dublu standard de calitate a alimentelor: In Romania s-au facut teste pe produse inca din 2011. Problema alimentelor care ar fi mai proaste in.

Proiect-surpriza: Pensii mai mari, pentru romanii cu masterat

Trei alesi liberali vor ca studiile postuniversitare, de masterat si doctorat sa fie asimilate stagiului de cotizare, iar absolventii mai multor institutii de invatamant superior sa beneficieze de as.

Litoralul, la apogeul tarifelor de cazare. Statiunile de la Marea Neagra au cele mai mari chirii pentru turisti

Litoralul intra in cea mai scumpa perioada a verii, varful de sezon 15 iulie-15 august. Tarifele la cazare ating acum maximul, astfel ca turistii vor plati cu circa 30% mai mult decat pana la aceasta data.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )