Libnet.ro
UNICEF

06:30

Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari tranzactii in tehnologie din istorie: recordul tocmai a fost doborat

Piata de IT si tehnologie trece in aceasta perioada printr-o efervescenta data de numarul tot mai mare de jucatori interesati sa isi adapteze business-ul dupa noile tendinte ale pietei, astfel ca se vad nevoite sa faca achizitii care de multe ori. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari furturi de arta din istorie

In urma cu 100 de ani, capodopera lui da Vinci, Mona Lisa, a ajuns peste noapte cea mai faimoasa pictura din lume dupa ce a fost furata din Luvru pe 21 august 1911, de Vincenzo Peruggia. Hotul sustinea ca s-a indragostit de Mona Lisa in cei doi ani in care tabloul a stat in bucataria lui. Notorietatea picturii a contribuit la gasirea ei, din moment ce ar fi fost imposibil pentru Peruggia sa o vanda.

Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO]

Cei mai importanti jucatori din piata de PC-uri sau aliat pentru o campanie publicitara un pic disperata cu sloganul ,,PC Does What?. Nu trebuie sa fiti experti in marketing pentru a sesiza un trend dezamagitor cand vine vorba de productia de vanzarile inregistrate in piata de PC-uri. Chiar si dupa lansarea Windows 10, numarul celor [] Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Taylor Swift, cea mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cea mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Taylor Swift, cel mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cel mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )