Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul celor mai prezenti politicieni la TV.

România Liberă România Liberă,
Topul celor mai prezenti politicieni la TV.

Aurelian Pavelescu, Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Corneliu Vadim Tudor sunt politicienii cu cea mai mare prezenta la televiziunile de stiri in luna septembrie, arata un raport realizat de agentia TRUST, citat de Pagina de Media. Analiza a luat in calcul posturile de televizune: Antena 3, B1 TV, Romania TV, Money Channel, Realitatea TV si Digi 24 si a fost facuta pe intervalul orar 17. 00, in luna septembrie 2012. Potrivit acestui studiu, Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD, ocupa . continuă pe România Liberă

O fotografie facuta in Bucuresti, in topul celor mai emotionante imagini din lume. Dragostea invinge razboiul

In ultimul secol evenimentele care s-au petrecut pe scena lumii au fost din cele mai variate si controversate, iar oamenii potriviti au schimbat cursul istoriei. Fotografii au realizat imagini care au si acum un.

Romanii, in topul celor mai cautati infractori din lume

Conform unor date oficiale furnizate de Interpol, 12 la suta dintre cei mai periculosi infractori cautati international sunt cetateni romani. Mai exact, este vorba despre 2485 de persoane.

Remedii naturale rapide contra celor mai comune 7 dureri

Intoarcerea la natura si implicit la ce e natural si sanatos ne atrage din ce in ce mai mult. Si daca pana acum erau indemnati sa luam medicamente pentru fiecare buba, iata ca cercetatori din diverse colturi ale lumii au.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2653 seconds )