Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai primitoare orase din lume: aici te vei simti cel mai bine ca turist

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai primitoare orase din lume: aici te vei simti cel mai bine ca turist

Daca vrei sa ai o experienta deosebita ca turist, iti recomandam sa iti planuiesti o vacanta in cele mai prietenoase orase din lume. Iata care sunt acestea si de ce merita sa le descoperi. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cat de lungi sunt cozile pentru iPhone X, in cele mai mari orase din lume

In fiecare an, odata cu lansarea celei mai noi generatii de iPhone, lumea incepe sa fie extrem de nerabdatoare si astfel se formeaza cozi uriase. in cele mai mari orase din lume, acolo unde, de regula, lumea are bani sa isi schimbe iPhone-ul anual, se poate observa acest fenomen in toata splendoarea lui.

Topul Forbes 2017: Merkel e, pentru a saptea oara consecutiv, cea mai puternica femeie din lume, urmata de Theresa May. Pe locul 19 se afla Ivanka Trump

Angela Merkel este din nou cea mai puternica femeie din lume in topul Forbes pentru anul 2017. Revista economica americana, care publica anual clasamentul The World' s 100 Most Powerful Women, acorda locul intai cancelarului german, pentru a saptea oara consecutiv. Merkel are 63 de ani si, ca element picant din biografia sa, in timpul liber gateste cu placere supa de cartofi.

Una dintre cele mai bogate vedete din lume, cu avionul la clasa economic - VIDEO

Este una dintre cele mai bogate vedete din lume, dar Madonna nu a uitat cum e sa traiesti cu un buget restrans. Recent, diva a fost zarita la bordul unui avion Air Portugal la clasa.

Angela Merkel, desemnata cea mai puternica femeie din lume

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost desemnata pentru al saptea an consecutiv cea mai puternica femeie din lume de catre revista Forbes. in acest an, Merkel a castigat un scrutin foarte.

Jurnalistii britanici, intr-unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri din lume, aflat in Romania - VIDEO

Jurnalistii publicatiei britanice The Independent au facut o excursie intr-unul dintre cele mai infricosatoare locuri din lume - padurea Hoia Baciu din Cluj-Napoca - si au.

OFICIAL: Dacia, mai tare ca Mercedes si VW! Topul celor mai fiabile masini noi pe care le poti cumpara in 2017

Celebra publicatie britanica What Car? a pus la punct in acest sfarsit de an un top al celor mai fiabile marci din industria auto. Clasamentul este rezultatul problemelor cu care s-au confruntat peste 14. 200 de proprietari de masini noi in ultimele 12 luni.

Topul celor mai folositoare plante alpine din Carpati. Frunzele de afin se strang incepand cu sfarsitul lui iunie si pana in septembrie

In zona alpina a Carpatilor cresc numeroase plante cu proprietati terapeutice dovedite, dincolo de faptul ca multe dintre aceste plante au flori foarte atragatoare ca aspect si colorit. Care sunt cele mai benefice plante alpine ce cresc in Romania, aflati din materialul urmator.

Cum fac amor nord-coreenii. Secretul socant al celei mai crunte dictaturi din lume!

Adevarul despre viata sexuala a nord-coreenilor, dezvaluit de mai multi oameni care au evadat din dictatura asiatica, este socant. In urma cu cativa ani, Liberty in North Korea, o organizatie care documenteaza.

Care este cel mai primitor oras din lume? Este interzis sa mesteci guma

Potrivit unui nou clasament, nu este vorba de New Orleans, de Berlin sau de Stockholm, ci un loc in care mestecarea gumei este interzisa si mancatul sau bautul in metrou poate duce la o amenda destul de mare. Eeste vorba de Singapore, informeaza The Telegraph.

Angela Merkel, desemnata de Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptelea an consecutiv

Angela Merkel, cancelarul federal al Germaniei, a fost desemnata de catre revista Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptea an la rand, potrivit unui comunicat remis joi de renumita publicatie, relateaza DPA.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )