Libnet.ro
UNICEF

08:30

Topul celor mai primitoare orase din lume. Ce pozitie ocupa Bucurestiul FOTO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai primitoare orase din lume. Ce pozitie ocupa Bucurestiul FOTO

Site-ul de vacante si calatorii Travelbird a realizat un clasament al celor mai primitoare orase, luand in considerare 500 dintre destinatiile turistice din intreaga lume. Din pacate, Bucurestiul ocupa un loc care nu-i face cinste. continuă pe Adevărul

Bucurestiul, in topul celor mai ieftine orase din lume

In medie, in Bucuresti un kilogram de paine costa 1,64 dolari fata de 1,76 dolari in urma cu zece ani), o sticla de vin de 750 de ml costa 4,57 dolari fata de 4,39 dolari in urma cu zece ani), un pachet de tigari costa 4,14 dolari fata de 1,61 dolari in urma cu zece ani) si un litru de benzina costa 1,26 dolari fata de 1,38 dolari in urma cu zece ani).

Care sunt cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul se regaseste in top

Bucuresti, Kiev si New Delhi sunt in 2017 pe locul zece in topul celor mai ieftine orase din lume, arata studiul Worldwide Cost of Living publicat luni de Economist Intelligence Unit EIU), transmite.

Top 10 masini cu cele mai tari frane din lume

Publicatia germana Auto Motor und Sport a testat anul acesta cateva modele de masini pentru a afla cat de repede franeaza de la 100 de km/h la 0 km/h. Timpul si distanta de franare a celor mai rapide masini din lume sunt de doua ori mai mici decat a.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE.

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Topul celor mai urmarite talk-show-uri ale lunii octombrie: Sinteza zilei cu Mihai Gadea a coborat in clasament

In luna octombrie, Romania TV a castigat primele doua locuri la nivelul intregii tari in topul audientelor obtinute de talk-show-uri, iar Antena 3 a condus doar la nivelul publicului comercial.

Proteste in mai multe orase din tara. Un protestatar era sa fie calcat la Galati

Update: La Galati, un protestatar era sa fie calcat de o masina. Din fericire, acesta a reusit sa se salveze in ultimul moment. Acum, la Galati sunt in jur de 1000 de persoane. Se manifesteaza.

Topul celor mai periculoase zodii. Vesti proaste pentru Fecioare

Sunt multe de spus despre fiecare semn zodiacal in parte, cum ar fi de exemplu: Fecioarele nu iarta. , Berbecii sunt oameni determinati, scrie kanald. ro. De aceasta data va vom prezenta.

Proteste in mai multe orase din tara. Oamenii au cerut demisia ministrului Justitiei

Update: Protestul de la Cluj s-a incheiat. in jur de 5000 de persoane au marsaluit prin oras. Oamenii au cerut demisia ministrului Justitiei. Update: La Galati, un protestatar era sa fie calcat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )