Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul celor mai scumpe strazi din lume: tu unde ai alege sa te plimbi sau sa iti faci cumparaturile?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai scumpe strazi din lume: tu unde ai alege sa te plimbi sau sa iti faci cumparaturile?

Fie ca este vorba despre plaje cu nisip alb, priveliste spectaculoasa in preajma valurilor sau deasupra muntilor, boutique-uri faimoase, shopping de lux sau cine fastuoase, aceste strazi le inglobeaza pe toate. Resedinte ale celor mai influenti oameni. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai scumpe camine studentesti. Sibiu, pe primul loc

Caminele Universitatii Lucian Blaga din Sibiu sunt cele mai scumpe din tara, potrivit datelor obtinute de Adevarul de la Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR). Pe locul doi se afla Universitatea Al. Cuza din Iasi, urmata de UMF Cluj.

Forbes: Cel mai bogat rapper din lume este Dr. Dre, cu venituri record in ultimul an

Rapperul Dr. Dre este cel mai bogat artist hip-hop din lume, u venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top realizat de revista americana Forbes, potrivit reuters. com. Castigurile obtinute acesta.

FOTO Cele mai frumoase piscine naturale din lume

Hotelurile de lux sunt intr-o batalie continua pentru crearea celor mai frumoase piscine, insa nicio statiune turistica nu a reusit sa construiasca o piscina care sa poata concura cu piscinele naturale.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna a fost inregistrata in Miercurea Ciuc, acolo unde mercurul termometreloe a coborat pana la - 6 grade.

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni

Cursul de schimb euro-dolar a atins joi cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni, investitorii estimand ca politica monetara din Europa si cea din SUA vor urma directii diametral opuse, potrivit Reuters. in.

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani, investitorii anticipand ca politicile monetare din Europa si Statele Unite se vor indrepta in directii opuse. in.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologii spun ca la miezul noptii de miercuri spre joi.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, - 6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Meteorologii spun ca la miezul noptii de miercuri spre joi temperatura a coborat la.

MAGAZIN Cine cantareste mai mult: toate furnicile din lume sau toti oamenii?5 motive pentru care devii depresiv. 17 joburi care au disparut in timp. Muzica de azi este mai proasta decat cea din trecut!Originea oxigenului din atmosfera. Exista memoria fot

Bun re-gasit. Astazi ne putem delecta cu o vorba veche, pardon, cu un studiu nou care confirma cain spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica. Nu stim inca cine sta in spatele femeii puternice, dar putem sa ne imaginam. Apoi, stam si ne intrebam daca mesajele subliminale iti cresc cu adevarat memoria si stima de sine?. Totalitatea recomandarilorle gasiti ca de obicei, aici. Mai jos, cateva selectii care sa va umple vremea la serviciu sau acasa, pe unde va veti fi afland. O zi frumoasa tuturor si lectura placuta!.

Liderul Khorasan, una dintre cele mai periculoase organizatii teroriste din lume, ar fi fost ucis in bombardamentele din Siria

Militanti din gruparea Khorasan, una dintre tintele bombardamentelor americane din Siria, au lasat mesaje de condoleante pe Twitter pentru Muhsin al-Fadhli, liderul organizatiei afiliate al-Qaeda, care planuia sa doboare mai multe avioane cu occidentali in viitorul apropiat.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )