Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai urmarite emisiuni de divertisment ale lunii martie: ce programe au preferat romanii

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urmarite emisiuni de divertisment ale lunii martie: ce programe au preferat romanii

Show-ul de la Pro TV Romanii au talent a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment a lunii ianuarie, cu o medie de aproape doua milioane de telespectatori, dublu fata de productia clasata pe locul secund. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, prima in topul celor mai influenti politicieni

Top 50 cei mai influenti politicieni, in 2016, este condus de reprezentatii opozitiei, indiferent ca este parlamentara sau extraparlamentara, de dreapta sau de stanga. Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate, se claseaza pe primul loc, fiind urmata de Andrei Nastase, presedintele Partidului Platforma DA, si de Igor Dodon, liderul Partidului Socialistilor. Topul a fost realizat de Politicon, transmite IPN.

Topul celor mai raspandite boli cu transmitere sexuala din Romania. Sifilisul ne plaseaza pe locul al doilea in Europa

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Romania se plaseaza in primele 10 locuri din Europa in ceea ce priveste incidenta infectiilor cu transmitere sexuala. Datele colectate in ultimii ani de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor situeaza tara noastra pe locul 2 in cazul infectiei cu sifilis, principala cauza fiind contactul sexual neprotejat.

Topul celor mai bune 5 sucuri pentru detoxifiere

O cura de detoxifiere nu inseamna infometare si nici o alimentatie dusa la extreme, insa este intotdeauna eficienta pentru corp, cat timp nu-ti privezi organismul de nutrienti esentiali. Sucurile de fructe si legume pot fi o modalitate foarte buna de a initia procesul de slabire sau a da un restart in perioadele de platou, dar si pentru sustinere sistemului imunitar si celui digestiv care uneori are nevoie de o pauza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )