Libnet.ro
UNICEF

13:15

Topul celor mai urmarite seriale ale lunii aprilie: o productie romaneasca ocupa primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urmarite seriale ale lunii aprilie: o productie romaneasca ocupa primul loc

Trei seriale romanesti si doua turcesti au ocupat primele locuri in topul serialelor cu cele mai bune audiente in luna aprilie. continuă pe Adevărul

Topul celor mai frumoase dormitoare cu tente regale

Stilul abordat in dormitoarele care au ca si culoare predominanta movul este un stil cu o tenta regala. Culoarea mov inspira bogatie, eleganta si calitate, tocmai de aceea, pretul obiectelor pentru decoratii interioare de culoare mov este, uneori, mai mare decat al celorlalte lucruri.

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania

Romanii au talent este de departe cea mai urmarita emisiune, reusind sa inregistreze cifre aproape duble in comparatie cu productia ce ocupa locul secund in topul audientelor din luna aprilie.

Subiectele zilei: Antreprenor de Europa, cu buletin de Romania. Ce ne-a adus Uniunea Europeana: undita si echipa; Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania; Jumatate din turismul de pe litoral se face la negru

Am mers prin cantinele de corporatisti din Bucuresti, ca sa-ti arat ce vei manca toata viata. Ai putea sa-ti faci mancare sanatoasa de acasa, dar cu totii stim ca ti-e lene. In sine, mediul din corporatii e ceva nociv pentru viata unui om. Este Donald Trump in pericol de a fi destituit? Dupa demiterea directorului FBI Comey, tot mai multe voci cer in SUA demararea procedurii de destituire a presedintelui Trump.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )