Libnet.ro
UNICEF

14:15

Topul celor mai utile aplicatii mobile pentru editarea de fotografii.

România Liberă România Liberă,
Topul celor mai utile aplicatii mobile pentru editarea de fotografii.

Pe masura ce camerele foto ale telefoanelor devin tot mai performante, din ce in ce mai multi utilizatori folosesc dispozitivele mobile pentru a realiza fotografii si apeleaza la diverse aplicatii mobile pentru a modifica asa cum doresc pozele realizate cu telefoanele mobile. Printre acestea se numara Pixlr-o-matic, PhotoFunia sau BeFunky Photo Editor. Poate cea mai cunoscuta aplicatie mobila pentru pentru editarea de fotografii este Instagram, disponibila atat pentru sistemul de operare . continuă pe România Liberă

Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de revista ...

Lungmetrajul Dupa dealuri, regizat de Cristian Mungiu, figureaza pe locul al optulea in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de prestigioasa revista Sight Sound, publicat ca in fiecare an la inceputul lunii decembrie, relateaza hollywoodreporter. com, potrivit Mediafax. Topul revistei Sight Sound - considerata un echivalent britanic al publicatiei franceze Cahiers Du Cinema - a fost alcatuit pe baza voturilor exprimate de 100 de critici de film. Filmul Dupa .

2012, anul regizorului Cristian Mungiu. Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme

2012 a fost, fara nicio indoiala, anul lui Cristian Mungiu. Dupa succesul de la Cannes, Dupa Dealuri, semnat de regizorul roman, a fost declarat al 8-lea cel mai bun film al anului. Clasamentul a fost real.

MasterCard lanseaza Premiile pentru Aplicatii Mobile de Shopping

MasterCard lanseaza o noua competitie care urmareste sa identifice cele mai bune aplicatii mobile de shopping din noua tari din Europa Centrala si de Est, Rusia si Turcia, conform unui comunicat de presa.

Bulgaria a depasit Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume

Bulgaria este mai bine clasata decat Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume, situandu-se pe pozitia 48, fata de Romania care ocupa abia locul 60. Potrivit datelor economice, Romania.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )