Libnet.ro
UNICEF

11:00

Topul celor mai vandute carti pentru copii in mediul online

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vandute carti pentru copii in mediul online

Cele mai multe titluri comandate de catre parinti pentru copii sugereaza dorinta de a explora a acestora, indiferent de varsta. Astfel, cei mai mici cititori au facut cunostinta cu Animale vorbitoare, prescolarii au preferat aventurile celebrului Erus, in timp ce Harry Potter ramane in top printre pre-adolescenti si nu numai. continuă pe Adevărul

ANALIZA Spania, cifre fabuloase: Cum arata topul celor mai cheltuitoare cluburi dupa perioada de transferuri

In Top 10 al cluburilor din Europa care au investit cel mai mult in transferurile de jucatori regasim patru grupari din La Liga.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Walmart anunta ca nu va mai vinde munitie pentru armele semi-automate, dupa seria de atacuri din SUA

Aflat sub presiune dupa atacul armat produs in august intr-unul din magazinele sale din Texas precum si dupa nenumaratele ucideri in masa din Statele Unite, gigantul distributiei Walmart a anuntat ca inceteaza sa mai vanda munitie pentru armele semi-automate, scrie Agerpres.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 AUGUST Salt de 17,99% pentru Prebet

Titlurile Prebet Aiud PREB) au marcat un salt de 17,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 august, avans ce plaseaza titlurile fabricantului produselor din beton pentru constructii pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Fosta judecatoare CCR Maya Teodoroiu, in carti pentru a prelua postul de agent guvernamental la CEDO

Fosta membra a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Simona-Maya Teodoroiu este in carti sa preia functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe MAE), agent guvernamental la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), au declarat, pentru HotNews. ro, surse convergente.

SUPLIMENT GAMBLING LIVIU POPOVICI, ROMANIAN BOOKMAKERS: Sectorul nostru de gambling a intrat in randul celor mai importante piete europene

Reporter: Cum a fost ultimul an pentru companiile din sectorul jocurilor de noroc? Liviu Popovici: Piata jocurilor de noroc este in dezvoltare, in special pe latura calitativa. Concurenta este din ce in ce mai mare si mai stransa, insa, din fericire, in acelasi context, asistam si la o maturizare si la un nivel mai ridicat de profesionalizare a industriei de jocuri de noroc.

Presedintele mexican a anuntat ca va aloca mai multi bani pentru securitate in 2020

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a anuntat marti ca bugetul pentru securitate va creste anul viitor, aceasta fiind o masura in incercarea de a reduce nivelul criminalitatii.

Metrorex deschide mai multe casierii pentru elevi si studenti

Metrorex deschide mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )