Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

B1 B1,
Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

Angajatii Romatsa, cei care se ocupa de furnizarea serviciilor de trafic aerian, sunt salariatii cel mai bine platiti de o companie din Romania, primind o suma de 17. 600 de lei net pe luna, potrivit. continuă pe B1

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

Topul locurilor incitante pentru a face sex: de ce liftul si dusul sunt cele mai bune pentru adrenalina si placere

Multe cupluri au ajuns in punctul in care pana si sexul a devenit monoton. Fie ca schimbi pozitia sau locul, este important sa-ti pui imaginatia la incercare si sa scapi de inhibitii, oferindu-i partenerului o experienta de neuitat.

Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017 FOTO

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

FOTO Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

Patru universitati din Romania, incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume

Patru universitati din Romania au fost incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume, realizat de site-ul american US News. Este vorba despre Universitatea Babes-Bolyai.

Autoritatile vor sa inchida unul dintre cele mai mari site-uri pentru filme si seriale online

Unul dintre cele mai populare site-uri care ofera filme si seriale online a fost dat in judecata. Asacum am mai spus, anul 2016 nu a fost unul foarte bun pentru site-urile de torrente si cele cu filme si seriale online. Kickass Torrents, de exemplu, a fost subiectul unei dintre cele mai importante stiri din acest an, [].

Cele mai potrivite meserii pentru fiecare tip de personalitate

Reprezentantii marilor companii americane si nu numai se bazeaza pe presupunerea ca anumite personalitati corespund unor anumite pozitii profesionale, pornind de la aceasta idee Business Insider a intocmit o lista a celor mai bune locuri de munca pentru fiecare tip de personalitate.

Top cele mai proaste jocuri inspirate de filme

Cele mai proaste jocuri inspirate de filme sunt doar cateva dintre titlurile pe care nu ar trebui sa le incercati vreodata. Jocurile realizate pe baza unorproductii cinematografice nu au avut niciodata foarte multsucces. Desigur, au existat unele exceptii, precum unele titluri Alien sauGoldenEye 007, darin acest articol va vom prezente doar cinci dintre cele mai [].

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt.

Twitter va inchide unul dintre cele mai populare servicii

Twitter a anuntat in mod oficial ca va inchide unul dintre cele mai populare servicii ale sale. Cu toate ca Twitter nu a prins foarte mult in Romania, nu acelasi lucru se poate spune despre Vine, aplicatia de video la care se va renunta. La aproximativ trei ani de zile de la lansarea sa, serviciul [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )