Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul Forbes al celor mai bine platiti sportivi de pe planeta: Leo Messi, Cristiano Ronaldo si Neymar fac legea! in celebrul clasament anual apare doar o singura femeie!

B1 B1,
Topul Forbes al celor mai bine platiti sportivi de pe planeta: Leo Messi, Cristiano Ronaldo si Neymar fac legea! in celebrul clasament anual apare doar o singura femeie!

Fotbalistul argentinian Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, conform topului Forbes. Messi conduce in clasamentul anual publicat de. continuă pe B1

Forbes: Lionel Messi, cel mai bine platit sportiv al planetei - Argentinianul este urmat de Cristiano Ronaldo si Neymar

Argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, potrivit Forbes. Jucatorul argentinian, care urca in premiera pe primul loc, dupa ce anul trecut a fost al doilea dupa boxerul Floyd Mayweather, a fost urmat de alti doi fotbalisti, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus si brazilianul Neymar de la PSG.

Simona Halep, pe locul 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are, de fapt, romanca

Simona Halep a ajuns sa castige foarte mult din meciurile de tenis. Iubita sportiva a ajuns in top 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are romanca? Simona Halep a fost cea care a castigat cei mai multi bani, in anul 2018, din circuitul profesionist feminin de tenis, fiind recompensata atunci cu suma [] .

Femeia s-a apropiat de casa vecinilor, dorindu-si sa auda mai bine ce vorbesc. S-a dus langa usa de la intrare, doar ca nicio clipa nu se astepta sa i se intample asta (FOTO)

Femeia s-a apropiat de casa vecinilor, vrand sa auda mai bine ce vorbesc, doar ca nu se astepta nicio clipa la ce avea sa urmeze. Columbianca de 50 de ani s-a apropiat de usa, dar a ramas cu capul prins in.

Gamerii fac pana la 50.000 $ pe ora din jocuri video transmise live: Topul celor mai populari gameri de pe Twitch

Serviciul de streaming live a continutului video legat de jocuri video a Amazon 8213; Twitch 8213; a devenit una dintre cele mai importante platforme din industrie. Sumele de bani implicate sunt surprinzatoare: cei mai buni gameri profesionisti fac pana si 50. 000 de dolari pe ora.

Topul celor mai mari fructe din lume. Pepenele ajuns la greutatea de 159 de kilograme

Mai multe specii de fructe de pe glob au dimensiuni si greutati considerabile. Iar de-a lungul anilor, unele dintre aceste fructe au stabilit recorduri mondiale.

Radu Mazare, in 2011: Orice om vrea s-o duca mai bine

Numele lui este din nou viral, chiar si asa, in postura de rege decazut in care-l gasim acum. Iar cea mai recenta stire despre Mazare este aproape nostima: fostul primar al Constantei, incarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde-si ispaseste pedeapsa de 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor plajelor, vrea sa se insoare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )