Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul Forbes al celor mai bogati oameni. Ce loc ocupa singurul roman

Antena3 Antena3,
Topul Forbes al celor mai bogati oameni. Ce loc ocupa singurul roman

Ion Tiriac este singurul roman inclus in cea mai recenta editie a topului miliardarilor, publicat marti de revista americana Forbes, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, care il plaseaza pe locul 1. 818 la. continuă pe Antena3

Care este producatorul celor mai performante navete plastic pentru industria alimentara (P)

Industria alimentara, datorita sigurantei consumatorilor, este un domeniu in care respectarea celor mai stricte norme de transport, depozitare, refrigerare si igiena sunt obligatorii. Fiecare detaliu al lantului.

Uber si Lyft vor acorda bonusuri in numerar celor mai activi soferi

Uber Technologies si Lyft intentioneaza sa ofere celor mai activi soferi bonusuri in numerar, cu optiunea de a cumpara actiuni in cadrul ofertelor publice initiale pentru listarea la bursa de pe Wall Street, initiative indraznete de a imbunatati relatiile cu acestia, transmite Reuters, .

Cel mai bogat roman a devenit si mai bogat. Ion Tiriac a urcat 49 de pozitii in topul Forbes al miliardarilor lumii

Omul de afaceri Ion Tiriac, singurul roman inclus in cea mai recenta editie a topului miliardarilor, publicat marti de revista americana Forbes, a devenit si mai bogat, urcand 49 de pozitii in topul mondial.

Cum arata trailerele celor mai asteptate filme ale urmatoarelor luni (VIDEO)

Au fost lansate trailerele mai multor filme care urmeaza sa apara in lunile urmatoare, majoritatea in primavara aceasta, printre titlurinumarandu-seHellboy, X-Men: Dark Phoenix sau The Man Who.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )