Libnet.ro
UNICEF

11:15

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Hotnews Hotnews,
 Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta. continuă pe Hotnews

Germania a raportat sambata cele mai multe cazuri zilnice de Covid-19 din aprilie pana astazi

Germania a inregistrat sambata cel mai ridicat numar zilnic de cazuri de coronavirus din aprilie si pana acum, cu 2. 297 de noi infectari, conform Institutului Robert Koch, relateaza AFP.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Brasov este pe locul II, iar judetul Dolj pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Valcea pe locul III.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Ce judete inregistreaza cele mai putine cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 231 de cazuri noi de COVID-19 la nivel national, in urma a 13. 391 de teste prelucrate. Cazuri noi au fost inregistrate in toate judetele, Bucurestiul fiind in continuare in top cu 270 de cazuri.

Mai multe cazuri de Covid decat joi, dar mai putini pacienti in spitale. Cum se explica situatia de la Cluj-Napoca

Potrivit autoritatilor, in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 68 de noi cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2, la nivelul judetului Cluj.

Care sunt judetele care au inregistrat vineri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul ramane pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Dolj pe locul III.

Ce masini electrice din Europa au cele mai multe daune

Numarul de masini electrice in crestere in Europa, datorita stimulentelor acordate de majoritatea tarilor, a creat in ultimii ani o piata second-hand destul de mare si pentru aceste modele. in prezent, sunt la vanzare pe Mobile. de peste 10. 000 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )