Libnet.ro
UNICEF

22:15

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Hotnews Hotnews,
 Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului. continuă pe Hotnews

DEFRISARI ILEGALE. Topul judetelor, facut de ministrul Alexe

Ministrul porpus la Mediu, Costel Alexe, a facut, luni, in timpul audierilor din Parlament, topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale. Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu coduc.

La Gomera, Heidi, Monstri, Parking si Touch Me Not, filmele cu cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2020

Calatoria fantastica a Maroneir. Anca Damian),La Gomerar. Corneliu Porumboiu),Monstri. r. Marius Olteanu),Parkingr. Tudor Giurgiu) siTouch Me Notr. Adina Pintilie) intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo la categoriaCel mai bun film de lungmetraj. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marti, 24 martie, la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti.

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

Consecinta dezastruoasa a renuntarii la numerar pentru carduri: deja s-a intamplat in mai multe tari

Un numar din ce in ce mai mare de tari renunta la platile cu numerar in favoarea cardurilor. Din pacate, aceasta dovada de aparent progres are consecinte neprevazute dintre cele mai.

KELEMEN HUNOR: Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunta ca a trimis o scrisoare oficiala Avocatului Poporului, dupa publicarea in Monitorul Oficial a OUG care modifica legea electorala pentru alegerile parlamentare. Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale, afirma Kelemen.

Mai multe tari isi evacueaza cetatenii de pe vasul de croaziera Diamond Princess, unde un roman a fost infectat cu noul coronavirus

Ingrijorate de raspandirea rapida a noului coronavirus pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in carantina in portul Yokohama Japonia), mai multe tari au decis sa-si evacueze imediat cetatenii.

AGENTIILE DE PRESA: Mai multe rachete au fost trase in apropiere de ambasada americana de la Bagdad

Mai multe rachete au lovit, duminica devreme, in apropiere de ambasada americana de la Bagdad, a indicat pentru AFP o sursa militara americana, al 19-lea atac contra intereselor americane in Irak in aproape patru luni.

Mai multe rachete au cazut in apropierea ambasadei SUA din Irak

Mai multe rachete au cazut duminica la primele ore in apropierea ambasadei SUA la Bagdad, acesta fiind al 19-lea atac contra intereselor americane in Irak in ultimele patru luni, transmite Agerpres.

Ancheta la Cluj dupa ce mai multe persoane au sesizat ca un politist s-ar fi masturbat intr-o cabina de proba

Mai multe persoane au sesizat un agent de paza al unui centru comercial din Cluj-Napoca despre faptul ca un barbat aflat in cabina de proba a unui magazin de haine s-ar masturba. Individul reclamat este politist la Satu Mare, iar ancheta a fost preluata de Parchet, scrie Mediafax.

Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din Romania care au depasit miliardul de vizualizari

Antena 1 este televiziunea care detine doua dintre cele mai urmarite emisiuni pe Youtube, in Romania, cu peste un miliard de vizualizari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )