Libnet.ro
UNICEF

19:16

Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

B1 B1,
Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, cu prilejul celor 25 de ani de la Revolutie, se arata perceptia romanilor asupra celor 3 presedinti post-revolutionari. Romanii, in. continuă pe B1

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Consilierii presedintelui Traian Basescu, eliberati din functii

Consilierii presedintelui Traian Basescu vor fi eliberati din functii incepand cu data de 22 decembrie, seful statului semnand luni dupa-amiaza mai multe decrete in acest sens, potrivit unui comunicat al.

Traian Basescu a semnat decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali si a doi consilieri de stat, incepand din 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali - Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Dragoi si Bogdan Manoiu - incepand cu data de 22 decembrie, informeaza Administratia Prezidentiala. De asemenea, Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu aceeasi data, a consilierilor de stat Dorel-Constantin Onaca si Anca-Carmen Catanescu.

Elena Udrea: PMP ii va adresa o invitatie formala presedintelui Traian Basescu de a se alatura proiectului

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a anuntat sambata, ca la sedinta Consiliului Executiv National al partidului de saptamana viitoare va fi adoptat un document prin care i se va adresa presedintelui Traian Basescu o invitatie formala presedintelui Traian Basescu de a se alatura proiectului Miscarea Populara.

Romanii considera ca Traian Basescu este presedintele care a ajutat cel mai mult democratia romaneasca

Presedintele Traian Basescu isi incheie duminica, 21 decembrie, cel de-al doilea mandat, chiar in ziua izbucnirii Revolutiei romane in Capitala, acum 25 de ani. Pe retelele de socializare au inceput sa.

Victor Ponta despre Traian Basescu: Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca intre el si Traian Basescu nu a existat niciun moment in care sa aiba incredere unul in altul sau sa se simpatizeze. Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam, intotdeauna ne-am antipatizat, este o diferenta structurala, daca vreti. Probabil ca vi se intampla si dumneavoastra si altor oameni sa zici Pe omul acesta, de cand il cunosc si pana azi, de ani de zile, n-am putut sa ne intelegem, a precizat Ponta, intr-o emisiune la Romania TV, potrivit Agerpres.

PMP va adresa invitatia formala presedintelui Traian Basescu sa se alature partidului

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat, ieri, la Baile Tusnad, ca saptamana viitoare Consiliul National Executiv al PMP va adopta o invitatie formala pe care o va adresa presedintelui in functie, Traian Basescu, de a se alatura partidului.

Traian Basescu ar putea deveni presedintele PMP pe 21 martie 2015

Traian Basescu ar putea deveni presedinte al Partidului Miscarea Populara in primavara anului viitor. Congresul PMP a fost stabilit pentru data de 21 martie 2015, posteaza www. stiripesurse. ro. intre timp,.

Elena Udrea asteapta un nou membru in PMP: pe Traian Basescu

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a anuntat sambata, la Baile Tusnad, judetul Harghita, ca la sedinta Consiliului Executiv National al partidului de saptamana viitoare va fi adoptat un document prin care i se va adresa o invitatie formala presedintelui Traian Basescu de a se alatura proiectului Miscarea Populara.

Ion Cristoiu: Cristian Preda ii va da ordine membrului simplu al PMP care va fi Traian Basescu

In editorialul publicat astazi pe blogul sau, Ion Cristoiu apara principiul binelui rasplatit tot cu bine si vorbeste despre atitudinea europarlamentarului Cristian Preda fata de Traian Basescu. Cristoiu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )