Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai vandute masini din Europa. Pe ce loc se afla Dacia Sandero si Duster (FOTO)

Compania de analiza JATO Dynamics a publicat topul celor mai vandute masini noi din Europa, in prima jumatate a acestui an. Astfel, cel mai vandut model in primele 6 luni este Volkswagen Golf. Masina.

Crenvurstii, bombe cu sare. Topul celor mai sanatosi crenvursti

Crenvurstii din comert sunt imbuibati cu sare, reprezentand un adevarat pericol pentru sanatate, in special pentru sanatatea copiilor si cea a batranilor. Asa arata cel mai recent studiu facut de InfoCons-Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului, care a facut un studiu pe etichetele a 11 produse care se gasesc la dispozitia romanilor in hipermarketuri.

Topul celor mai romantice destinatii de vacanta

Fie ca este vorba de o cerere in casatorie, realizarea unei sedinte foto de nunta sau petrecerea lunii de miere, specialistii recomanda alegerea unuia dintre cele mai romantice 20 de locuri din lume.

Povestile celor mai pretioase tezaure din Evul Mediu gasite in Romania. Unde se afla comoara de 10 kilograme de aur

Un tezaur de vase si potire de aur, descoperit la Sannicolau Mare se numara printre cele mai pretioase comori datate in Evul Mediu si descoperite pe teritoriul tarii.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )