Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul Startup-urilor IT care au facut cei mai multi bani din exit-uri, n 2018

Hotnews Hotnews,
 Topul Startup-urilor IT care au facut cei mai multi bani din exit-uri, n 2018

S-au listat la bursa sau au fost cumparaea cateva startup-uri europene din domeniul IT au batut recorduri in urma unor exist-uri de succes. Iata care sunt brandurile din tehnologie care au facut cei mai multi bani din vanzarea de actiuni. continuă pe Hotnews

Un autocar in care se aflau mai multi copii, implicat intr-un accident rutier. A fost activat Planul Rosu de interventie

Un accident in care a fost implicat un autocar in care se aflau mai multi copii s-a petrecut duminica seara, in localitatea Darmanesti, informeaza ISU Suceava. Din primele informatii, nicio persoana nu a.

Rezultate finale BAC 2018 Topul liceelor cu cei mai multi absolventi de 10: Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti este pe primul loc, urmat de Colegiul National Iasi si Colegiul National B. P. Hasdeu din Buzau

Notele finale de la examenul de Bacalaureat au adus 132 de elevi cu media 10 la examene. 28 de elevi au obtinut media maxima, dupa solutionarea contestatiilor. Cei mai multi absolventi de liceu cu 10 pe linie la examenele Bacalaureatului vin din Bucuresti: 22. Topul liceelor cu absolventi de 10 este deschis de Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, cu 9 elevi cu medie maxima. Urmeaza Colegiul National Iasi si Colegiul National B. Hasdeu din Buzau - cu cate 5 elevi cu media 10. Vezi in articol cine sunt elevii cu media 10 la BAC 2018 si care este topul liceelor din Capitala.

Admitere n liceu 2018 Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a: Top 50 de specializari pe tara

Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti este liceul cu cele mai mari medii de admitere, anul acesta. Rezultatele repartizarii computerizate a elevilor la liceu 2018, publicate astazi de Ministerul Educatiei, arata ca media ultimului admis astazi la Sava, la specializarea Matematica-Informatica bilingv engleza, este 9. Asta desi Colegiul Sava din Bucuresti nu intra in topul liceelor cu absolventi cu media 10 la BAC, fiind net surclasat la acest capitol de Colegiul National Gheorghe Lazar. Pe locul 2 in topul liceelor, dupa media de admitere, este Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, iar pe locul 3 este Colegiul National Fratii Buzesti Craiova.

Eurostat: Doi din zece turisti n Romnia sunt straini / Cei mai multi provin din tarile asiatice

Doi din zece turisti din Romania in 2016, au fost straini, care au cheltuit pentru sedere, in medie, 32 de euro si au petrecut 4 nopti in unitatile de cazare, arata un raport al Biroului de Statistica al Uniunii Europene - Eurostat. Cei mai multi turisti straini sunt reprezentati de cetatenii tarilor asiatice. Acestia sunt urmati de germani.

Un autocar cu 43 de copii si sapte adulti, implicat intr-un accident rutier. 17 persoane, transportate la spital

Un accident in care a fost implicat un autocar in care se aflau mai multi copii s-a petrecut duminica seara, in localitatea Darmanesti, informeaza ISU Suceava. Din primele informatii, nicio persoana nu a.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Cati bani au facut, din livrarile de colete, cei mai mari curieri in 2017

Cei mai mari jucatori din curierat au avut un an dificil in 2017, majoritatea au fost pe pierderi sau au inregistrat un profit foarte mic, desi piata a urcat la aproape 450 de milioane de euro. Asteptarile pentru 2018 sunt ca piata de curierat va.

Cei mai scumpi hairstylisti din lume! Cat cer pentru un simplu tuns!

In majoritatea cazurilor tunsul sau coafatul sunt chelutuieli pe care trebuie sa le avem o data la cateva luni. Sunt persoane care isi roaga prietenii sa ii tunda sau sa ii vopseasca doar ca sa mai scuteasca niste bani, dar exista si cealalta parte a monedei. Celebritatile sunt dispuse sa plateasca sume de bani absurde pentru a arata cat mai bine. Iata lista celor mai apreciati si doriti hairstylisti din lume, care incaseaza chiar si 1500 de dolari pentru o simpla tunsoare.

HOROSCOP. Cine sunt cei mai buni soti din zodiac? Unde te clasezi?

Unele zodii sunt de casa, in timp ce altele refuza sa-si ia angajamentul. Tu de care parte a baricadei te afli? Verifica aici! Acestia sunt cei mai buni soti ai zodiacului, in ordine.

VIDEO Gafele ministrului Educatiei la Olimpiada Internationala de Matematica: a gresit numele unuia dintre cei mai mari matematicieni romani

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a fost unul dintre invitatii de onoare la ceremonia de deschidere a Olimpiadei Internationale de Matematica. Cunoscut pentru gafele pe care le face in discursurile sale, Popa nu a dezamagit la Cluj. El l-a botezat pe unul dintre cei mai mari matematicieni romani Grigore Moisil.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2444 seconds )