Libnet.ro
UNICEF

17:45

Torino: Cel putin 14 oameni au fost raniti intr-o serie de explozii produse la o fabrica de vopsele (VIDEO)

B1 B1,
Torino: Cel putin 14 oameni au fost raniti intr-o serie de explozii produse la o fabrica de vopsele (VIDEO)

Scene de groaza la Torino. Cel putin 14 oameni au fost raniti intr-o serie de explozii produse la o fabrica de vopsele din orasul din nord-vestul Italiei, informeaza B1 TV. Prima explozie a provocat un incen. continuă pe B1

Coreea de Sud: Patru oameni au murit si zece au fost raniti intr-o explozie produsa la o statie de metrou din Seul (VIDEO)

Tragedie de proportii in Coreea de Sud. Patru oameni au murit si zece au fost raniti in urma unei explozii produse in timpul unor lucrari de reparatie intr-un metrou de langa.

Doi controlori au fost raniti intr-un accident rutier. Soferul a vrut sa evite un motociclist

Doi controlori si un pasager au fost raniti intr-un accident rutier care s-a produs miercuri dimineata in zona statiei Rompetrol din cartierul Palas.

Cel putin sase persoane au fost ucise in doua atacuri atribuite PKK in sud-estul Turciei

Cel putin sase persoane au fost ucise luni, in doua atacuri separate produse in sud-estul Turciei, zona cu populatie majoritar kurda, au declarat surse din serviciile de securitate, adaugand ca violentele s-au intensificat in regiune in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Un bloc de apartamente s-a prabusit intr-o localitate din Rusia. Cel putin o persoana a murit (VIDEO)

Imagini incredibile intr-un oras din sud-vestul Siberiei. Cel putin o persoana a murit si mai multe au fost ranite dupa ce un bloc cu apartamente s-a prabusit in centrul unei localitati rusesti, de.

Incendiu la un azil de batrani din Ucraina. Cel putin 17 persoane au murit

Cel putin 17 persoane au murit, duminica, intr-un incendiu care a izbucnit la un azil de batrani, situat intr-un sat la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Kiev.

Explozia unei bombe artizanale in Turcia, cel putin 12 raniti

Doisprezece membri ai fortelor de securitate din Turcia au fost raniti miercuri in explozia unei bombe artizanale in orasul Nusaybin sud-est) in cursul unei operatiuni a armatei, au anuntat surse din domeniul securitatii, citate de agentia Reuters.

O ambulanta s-a rasturnat in Bucuresti. Patru oameni au fost raniti (VIDEO)

Accident grav in Sectorul 3 al Capitalei. Un bolid de lux a intrat intr-o ambulanta in zona Baba Novac din Capitala. Ambulanta s-a rasturnat si patru persoane au fost ranite, informeaza B1.

Atac armat in Paris. Un politist si un civil au fost raniti

Doua persoane, dintre care un politist, au fost ranite duminica dimineata intr-un atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees, cauzele atacului ramanand necunoscute.

Teroare in SUA. Cel putin doua persoane au murit dupa un atac armat. Politia a intervenit in forta

Teroare in Statele Unite ale Americii. Cel putin doua persoane au fost ucise dupa ce o persoana ar fi deschis focul intr-un campus universitar. Fortele speciale si politistii au actionat in .

Cel putin 17 morti intr-un incendiu la un azil de batrani din Ucraina

Un incendiu a izbucnit, duminica, la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproape 40 de kilometri nord-est de capitala ucraineana Kiev. in urma incidentului, cel putin 17 persoane si-au pierdut.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )