Libnet.ro
UNICEF

22:46

Tornada in Mexic. Cel putin 11 persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Tornada in Mexic. Cel putin 11 persoane au murit

Cel putin 11 persoane au murit, iar altele zeci au fost ranite, luni, dupa producerea unei tornade la Ciudad Acuna, in nordul Mexicului. continuă pe România Liberă

Mexic. Cel putin 11 morti intr-o tornada din nordul tarii

O tornada s-a soldat luni cu cel putin 11 morti si un numar nedeterminat de disparuti in nordul Mexicului, la Ciudad Acuna, a anuntat primarul orasului de 136. 000 de locuitori aflat la granita cu Statele.

SUA: Cel putin 3 persoane au murit in urma inundatiilor din Texas si Oklahoma

Cel putin trei persoane au murit in urma inundatiilor provocate de ploile abundente din statele americane Texas si Oklahoma, peste 350 de case au fost distruse, iar mai mult de o mie au fost avariate. O echipa de.

Cel putin 11 oameni au murit dupa ce o tornada a lovit un oras din nordul Mexicului

Peste 11 oameni au murit in orasul Ciudad Acuna, situat in nordul Mexicului, in urma unei tornade, transmite agentia AFP, citata de Agerpres. Din nefericire, 11 persoane si-au pierdut viata, a scris pe.

Atac sinucigas in sudul Afganistanului. Cel putin cinci persoane au fost ucise

Explozia unui camion-capcana a ucis cel putin cinci persoane si a ranit inca alte 65 intr-o provincie din sudul Afganistanului, informeaza AP. Soferul camionului a intrat cu viteza in portile administratiei.

Cel putin 11 copii din Giurgiu au cazut victime sexuale unui invatator: Barbatul fusese denuntat de mai mult timp la politie pentru apucaturile sale, insa reclamatia nu a fost luata in serios

Caz revoltator in judetul Giurgiu. Cel putin 11 copii din localitatea Singureni au cazut victime sexuale unui invatator care lucreaza de peste 20 de ani in sistemul de Educatie. Gabriel Dedu a fost retinut.

Mexic: Cel putin 39 de morti in confruntari intre politisti si indivizi inarmati

Cel putin 37 de indivizi inarmati si doi politisti federali au fost ucisi vineri in confruntari in vestul Mexicului, a indicat un purtator de cuvant al guvernului, informeaza AGERPRES. Bilantul.

ATENTAT la o moschee din Arabia Saudita. Cel putin 21 de persoane au murit

Cel putin 21 de oameni au fost ucisi intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-o moschee siita din Arabia Saudita, informeaza site-ul ziarului The New York Times, potrivit Mediafax. Atentatul a avut loc .

Atentat intr-o moschee din Arabia Saudita: Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata

Un atentat a avut loc vineri intr-o moschee din estul Arabiei Saudite. Cel putin 30 de oameni au murit in urma exploziei, scrie BBC. Eram la inceputul rugaciunii, cand am auzit explozia, a declarat un.

India. Seceta a provocat moartea a cel putin 289 de persoane in ultimele zece zile

Departamentul indian de meteorologie a emis o alerta cod rosu pentru cateva state, in timp ce seceta a provocat moartea a cel putin 289 de persoane in ultimele zece zile, informeaza DPA.

Atac sangeros intr-o moschee din Arabia Saudita. Cel putin 30 de persoane au fost ucise (VIDEO)

Un terorist sinucigas a detonat bomba pe care o avea asupra sa intr-o moschee siita din estul Arabiei Saudite, in timpul rugaciunilor de vineri. Surse locale sustin ca cel putin 30 de persoane au fost ucise si m.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )