Libnet.ro
UNICEF

19:16

Tornada spectaculoasa, surprinsa de la etajul 39 al unei cladiri din capitala Filipinelor (VIDEO)

B1 B1,
Tornada spectaculoasa, surprinsa de la etajul 39 al unei cladiri din capitala Filipinelor (VIDEO)

O tornada a fost filmata in Manila, capitala Filipinelor, care a aparut ca parte a fenomenelor meteorologice extrece care s-au produs in ultimele zile, potrivit dailymail. co. uk. Fenomenul meteorologic. continuă pe B1

Noi atacuri armate in SUA: Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei din New York. Focuri de arma, si la un mall din Carolina de Nord (VIDEO)

America este zguduita de noi incidente violente. Un atac armat a avut loc la o moschee din New York. Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei, a anuntat politia, ca.

Scandal in PNL. O PDL-ista si un liberal se bat pentru sefia unei filiale din Bucuresti

Alegerile interne pentru alegerea presedintelui PNL Sector 2 au fost amanate pe fondurile tensiunilor din filiala, mai multe memorii care reclama modul in care sunt organizate alegerile fiind transmise.

Delfinul care nu s-a lasat fotografiat de PAPARAZZI: I-a luat tableta unei turiste din mana in timp ce voia sa il pozeze (VIDEO)

O turista care vizita acvariul din Orlando SUA) voia sa fotografieze delfinii cu un Ipad, dar unul dintre acestia a fost mai indraznet si i-a luat tableta din mana. Femeia a fost luata prin.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )