Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tortionarul Ioan Ficior a fost ridicat de Politie de la locuinta sa si dus la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

B1 B1,
Tortionarul Ioan Ficior a fost ridicat de Politie de la locuinta sa si dus la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Tortionarul Ioan Ficior, condamnat definitiv miercuri la 20 de ani de inchisoare pentru infractiuni contra umanitatii, a fost ridicat de politie din locuinta sa din Capitalan pentru a fi dus la. continuă pe B1

Tortionarul Ioan Ficior, condamnat definitiv la 20 de ani de inchisoare

Tortionarul Ioan Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca de la Periprava, a fost condamnat definitiv, miercuri, de instanta suprema, la 20 de ani de inchisoare, pentru infractiuni contra umanitatii. Instanta l-a obligat pe Ioan Ficior sa.

Sentinta definitiva pentru inca un tortionar: Ioan Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca Periprava, condamnat la 20 de ani de inchisoare (VIDEO)

Fostul comandant al Coloniei de muncade la Periprava, tortionarul Ioan Ficior, a fost condamnat miercuri la 20 de ani de inchisoare pentru infractiuni impotriva umanitatii, informeaza B1 TV.

Ioan Ficior, ridicat de politisti pentru a fi incarcerat dupa ce a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare

Ioan Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca de la Periprava, a fost ridicat miercuri de politisti de la locuinta sa din Capitala, pentru a fi incarcerat dupa ce a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, pentru infractiuni contra umanitatii.

Ioan Ficior afla azi sentinta. Tortionarul, acuzat de infractiuni contra umanitatii, chefuia cu colegii si intretinea relatii intime cu sotia loctiitorului

Instanta suprema se va pronunta miercuri, 29 martie, in dosarul in care Ioan Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca Periprava, este acuzat de infractiuni contra umanitatii, fapte pentru care a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 20 de ani de inchisoare si la plata a 310. 000 de euro daune morale.

Tortionarul Ion Ficior, condamnat la 20 de ani de inchisoare. Politistii l-au ridicat de la domiciliu

Update: Tortionarul Ion Ficior a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare de catre judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva. Magistratii au respins apelul facut de.

Tortionarul Ion Ficior a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare. Decizia este definitiva. Fostul comandant al lagarului de munca de la Periprava a fost gasit vinovat de crime impotriva umanitatii

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie se pronunta, miercuri, definitiv, in dosarul in care fostul comandant de la Periprava, Ion Ficior, este judecat pentru infractiuni impotriva umanitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )