Libnet.ro
UNICEF

13:15

Torturarea si uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi, in inregistrari detinute de Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Torturarea si uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi, in inregistrari detinute de Turcia

Ancheta Turciei privind disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a scos la iveala inregistrari facute de ceasul Apple pe care acesta il purta la mana si care indica faptul ca a fost torturat si ucis, a anuntat astazi publicatia turca Sabah, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia, ingrijorata de disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi

Turcia nu poate sa taca in ceea ce priveste disparitia jurnalistului saudit, Jamal Khashoggi, a afirmat presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, adaugand ca se investigheaza toate aspectele cazului, scrie Reuters.

O delegatie saudita investigheaza disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi

O delegatie din Arabia Saudita a ajuns in Turcia ca parte a investigatiei comune privind disparitia jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, conform a doua surse din Turcia, scrie Reuters.

Un cotidian turc a publicat numele a 15 sauditi suspectati de implicare in disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi

Cotidianul proguvernamental turc Sabah a publicat miercuri numele a 15 sauditi prezentati drept agenti secreti implicati in disparitia jurnalistului si disidentului Jamal Khashoggi, relateaza Reuters.

Turcia a informat oficialii americani ca are probe video si audio care demonsteaza ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost asasinat in interiorul consulatului saudit din Istanbul

Lovitura de proportii in dosarul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi! Guvernul turc a informat oficialii americani ca are probe video si audio care dovedesc ca jurnalistul saudit a fost ucis in.

Turcia sustine ca are dovezi video si audio ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost omorat in Consulatul Arabiei Saudite

Oficiali turci le-au spus omologilor americani ca au inregistrari video si audio care dovedesc ca jurnalistul Jamal Khashoggi, colaborator al publicatiei Washington Post, a fost ucis in Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul.

Anchetatorii turci afirma ca nregistrarile video si audio dovedesc ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost omort

Anchetatorii turci sustin ca inregistrarile video si audio existente dovedesc ca Jamal Khashoggi a fost omorat, semn ca Ankara este decisa sa pastreze presiunea pe Riad pentru a-si sprijini afirmatiile potrivit carora nu are nimic de a face cu disparitia jurnalistului, relateazaThe Guardian.

Daca Riadul a comis crima va fi aspru pedepsit

Presedintele american Donald Trump a estimat ca Arabia Saudita s-ar putea afla in spatele disparitiei jurnalistului Jamal Khashoggi si ca, daca acest lucru se va adeveri, SUA vor aplica o 'pedeapsa severa ' Riadului, transmit astazi Reuters si AFP.

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, disparut pe 2 octombrie, si-ar fi nregistrat propria moarte

Jurnalistul saudit disparut Jamal Khashoggi si-ar fi inregistrat propria moarte, relateaza presa din Turcia, scrieCNN.

Donald Trump promite o pedeapsa severa daca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis de sauditi

Presedintele Donald Trump a promis, in cadrul unui interviu pentru emisiunea 60 Minutes, ca Statele Unite vor afla ce s-a intamplat cu jurnalistul saudit Jamal Khashoggi si ca va exista o pedeapsa severa daca se va descoperi ca aceasta a fost ucis, scrie CNN.

IMAGINILE MORTII: Ultimele clipe ale ziaristului Jamal Khashoggi, ucis de ASASINI sauditi (VIDEO)

O televiziune turca a difuzat miercuri imagini surprinse de camerele de supraveghere care arata intrarea in consulatul saudit din Istanbul a ziaristului Jamal Khashoggi si a echipei suspectate de disparitia sa,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )