Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tot mai departe de valorile UE! Polonia NU VA CEDA in fata presiunilor de la Bruxelles, in disputa pe Legile Justitiei

B1 B1,
Tot mai departe de valorile UE! Polonia NU VA CEDA in fata presiunilor de la Bruxelles, in disputa pe Legile Justitiei

Nationalistii aflati la putere in Polonia indeparteaza tara tot mai mult de principiile Uniunii Europene. Liderul Jaroslaw Kaczynski a declarat ca partidul pe care il conduce nu va ceda in fata UE si. continuă pe B1

Pe Florin Iordache nu-l deranjeaza iNCALCAREA drepturilor: Asta este, mergem mai departe!

Asta este, mergem mai departe!, a reactionat deputatul PSD Florin Iordache, dupa respingerea dreptului USR de a deschide cabinete parlamentare. Uniunii i s-a incalcat acest drept chiar in contextul in care Li.

SONDAJ CM 2018: Din ultimele doua sferturi de finala, cine merita sa mearga mai departe?

Campionatul Mondial de fotbal e aproape de final. in faza sferturilor, echipele ramase si-au aratat deja valoarea. Dintre cele care se vor confrunta azi Suedia vs Anglia si Rusia vs Croatia), in ultimele doua sferturi de finala, cine crezi ca merita cel mai mult sa mearga mai departe?.

Demisie SOC in guvernul condus de Theresa May: E tot mai putin probabil ca Marea Britanie sa PARASEASCA Uniunea Europeana

Demisie de ultima ora in guvernul condus de Theresa May. David Davis, ministrul britanic pentru Brexit, si-a prezentat demisia pe fondul dezacordului sau fata de pozitia sefei sale in legatura cu procesul.

SONDAJ CM 2018: Din sferturile de astazi, cine merita cel mai mult sa mearga mai departe?

Campionatul Mondial de fotbal se apropie de final. in faza sferturilor, echipele ramase si-au aratat deja valoarea. Dintre cele care se vor cofrunta azi, cine crezi ca merita cel mai mult sa mearga mai departe? Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )