Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tot mai multe drumuri la DNA pentru Florin Popescu

România Liberă România Liberă,
Tot mai multe drumuri la DNA pentru Florin Popescu

In afara dosarului in care este acuzat ca ar fi cerut zeci de tone de pui pentru a le da alegatorilor in campania din iunie 2012, deputatul Florin Popescu mai are un dosar penal, a carui copie a obtinut-o ieri, de la Parchetul instantei supreme. De data aceasta, acuzatia este de conflict de interese, iar cercetarea a pornit de la o sesizare, din aprilie 2013, a Agentiei Nationale de Integritate. continuă pe România Liberă

Extrema dreapta din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi

Frontul National din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi, desi prezenta lor poate fi considerata ciudata pe fondul scandarilor On est chez NOUS Suntem acasa), relateaza BBC News.

Turistii chinezi, o sursa de venit pentru care se bat tot mai multe tari

Turistii chinezi au inceput sa calatoreasca mai mult, iar tarile si companiile din intreaga lume se bat pe suprematia in preferintele acestora. Printre strategiile folosite se numara relaxarea regimului de acordare a vizelor, dezvoltarea.

Deputatul Florin Popescu, audiat la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a ridica o copie a dosarului in care este acuzat de conflict de interese. Acesta este suspectat de conflict de interese din perioada mandatului de presedinte al Consiliul Judetean Dambovita, cand ar fi semnat un contract cu firma la care era asociat.

Florin Popescu are un nou dosar penal. Este suspectat de conflict de interese

Omul Elenei Udrea are un nou dosar penal, pentru conflict de interese. Procurorii au deschis ancheta in 2009, in urma unei sesizari facuta de Agentia Nationala de Integritate. Abia acum deputatul Florin Popescu a.

UPDATE. Deputatul Florin Popescu, audiat la PICCJ

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat, vineri, la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de conflict de interese, din perioada mandatului de presedinte al CJ Dambovita.

Deputatul Florin Popescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este suspectat de conflict de interese

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat, vineri, la Parchetul General, fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de conflict de interese din perioada mandatului de presedinte al Consiliul Judetean Dambovita, cand ar fi semnat un contract cu firma la care era asociat.

Deputatul Florin Popescu, audiat la PICCJ

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat, vineri, la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de conflict de interese, din perioada mandatului de presedinte al CJ Dambovita.

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat la Parchetul General

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat luni la sediul Parchetului General, unde procurorii i-au pus la dispozitie o copie a documentelor din dosarul in care este acuzat de conflict de interese, informeaza.

Deputatul Florin Popescu a mers luni la sediul Parchetului General

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat luni la sediul Parchetului General, unde procurorii i-au pus la dispozitie o copie a documentelor din dosarul in care este acuzat de conflict de interese.

UPDATE. Unul din cei patru judecatori care vor fi audiati la DNA pentru coruptie se ascunde de procurori

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt audiati, luni dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru fapte de coruptie. Audierile ar putea avea legatura cu cazul judecatorului Stan Mustata, arestat preventiv pentru luare de mita, conform B1 TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )