Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tot mai multe nereguli produse la CNADNR sunt sesizate de specialisti in domeniu (VIDEO)

B1 B1,
Tot mai multe nereguli produse la CNADNR sunt sesizate de specialisti in domeniu (VIDEO)

Tot mai multe nereguli produse la CNADNR sunt sesizate de specialisti in domeniu, de la licitatii aranjate pana la comisioane grase percepute de angajatii institutiei, transmite B1 TV. Cu toate acestea, posibilele. continuă pe B1

Raport al Societatii Zoologice din Londra: Tot mai multe animale marine sunt zarite in apele fluviului Tamisa (VIDEO)

Din ce in ce mai multe animale marine ajung in apele fluviului Tamisa, potrivit unui unui raport publicat joi de Zoological Society of London ZSL), informeaza AFP. Focile au fost cel mai des observate in apele.

Metoda accidentul goleste tot mai multe buzunare

Escrocheriile prin metoda accidentul sunt departe de a disparea. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca se gasesc inca destui oameni care cad in plasa impostorilor. Ultimul caz de acest fel este al unei femei.

Piata imobiliara isi revine treptat, tot mai multe persoane cumparand locuinte din stadiul de proiect

Prima jumatate a acestui an a adus un suflu proaspat pe piata imobiliara din Romania, observandu-se o revenire a vanzarilor de imobile aflate inca in faza de proiect, se arata intr-un comunicat al RE/MAX Romania trimis redactiei.

Aproape 1.400 de locuri de munca oferite prin reteaua Eures. Cele mai multe in Spania si Germania

Aproape 1. 400 de locuri de munca sunt oferite prin reteaua Eures, cele mai multe oportunitati de angajare fiind in Spania, Germania si Marea Britanie, unde se cauta muncitori necalificati in agricultura, factori postali si personal medical.

Mai multe ONG-uri sustin ca Oficiul National pentru Jocuri de Noroc si-a luat rolul de cenzor al site-urilor web pe care utilizatorii romani le pot accesa

Mai multe asociatii si ONG-uri sustin ca se intampla un lucru foarte grav in internetul romanesc dupa ce Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ar fi adoptat, fara dezbatere publica, o decizie prin care este instituita cenzura pe internet si se incalca viata privata prin alterarea confidentialitatii comunicatiilor electronice. Decizia se refera la legea 124/2015 in care se stipuleaza ca furnizorii de retele si servicii de comunicatii electronice [. ], sunt obligati sa respecte deciziile Comitetului de Supraveghere al O. referitoare la restrictionarea accesului catre site-urile de jocuri de noroc neautorizate in Romania, precum si cele referitoare la reclama si publicitatea acelor jocuri de noroc organizate de catre un operator de jocuri de noroc nelicentiat in Romania.

VIDEO Tot mai multi romani vor sa devina asistenti maternali dupa marirea indemnizatiei. Suma primita pentru un copil luat in grija

Tot mai multi romani vor sa devina asistenti maternali, odata cu marirea indemnizatiei de crestere a copiilor luati din centrele de plasament.

Consiliul Concurentei: Anul acesta vom finaliza probabil cele mai multe investigatii

Consiliul Concurentei CC) va finaliza in acest an, probabil, cele mai multe investigatii din istoria autoritatii, precum si proiectul privind Registrul Ajutoarelor de Stat, o baza de date cu toate ajutoarele de stat acordate in Romania, a declarat.

Structura anului de studiu 2014-2015: Mai multe zile de odihna si sesiune de BAC mai mare

Structura anului de studii 2015 - 2016 a fost modificata, iar elevii vor avea parte de mai multe vacante. Noile prevederi elaborate de Ministerul Educatiei arata ca sesiunea examenului de Bacalaureat va dura mai mult decat in acest an.

Cod galben de ploi, vant si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla pana miercuri la ora 18. 00, sub Cod galben de ploi, vant si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi. izolat, 40 - 50 de litri pe metru patrat.

Alimentele care nu ingrasa, dau senzatia de satietate si satisfac pofta de dulce. Specalisti: De cele mai multe ori mancam, dar nu ne hranim

Specialistii sustin ca putem sa ne mentinem silueta cu ajutorul alimentelor care nu ingrasa. Aceste produse ne ajuta sa tinem la distanta senzatia de foame, dar in acelasi timp contin nutrienti si vitamine de care organismul are nevoie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )