Libnet.ro
UNICEF

00:07

TOT MAI MULTI ANALISTI ANTICIPEAZA Majorarea dobanzii BCE, amanata din cauza riscului de recesiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOT MAI MULTI ANALISTI ANTICIPEAZA Majorarea dobanzii BCE, amanata din cauza riscului de recesiune

Banca Centrala Europeana BCE) va astepta ceva vreme pana cand va decide o majorare a dobanzii la depozite, conform unor economisti intervievati de Reuters, care considera ca institutia financiara va creste dobanda abia in trimestrul al patrulea din acest an, in conditiile in care sunt tot mai multe riscurile de intrare in recesiune a zonei euro. continuă pe Ziarul Bursa

(Promo) Autoliv atrage tot mai multi ingineri in Tech Center-ul sau de la Brasov

Orasul din inima Transilvaniei pare sa fi devenit destinatia preferata de relocare pentru inginerii aflati in cautarea unor proiecte provocatoare, iar in 2019 apar numeroase oportunitati, in special pentru specialistii din domeniul electronicii.

Premiera in criza migrantilor: Germania a returnat mai multi refugiati catre alte state UE decat a primit, in anul 2018

Germania a returnat, in anul 2018, mai multi refugiati catre alte state din Uniunea Europeana decat a primit premiera in criza migrantilor, care a inceput in 2015, transmite DPA preluata de.

Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Cresterea economica va deveni treptat insuficienta pentru foarte multe companii din mai multe tari din cauza cresterii costurilor de productie, a re)finantarii si a provocarilor structurale, considera Euler Hermes intr-un amplu raport asupra insolventelor la nivel global.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale, arata datele Caselor Sectoriale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )