Libnet.ro
UNICEF

10:16

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice, internati la Spitalul Grigore Alexandrescu. Unii au 6 - 7 ani

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi copii care consuma etnobotanice, internati la Spitalul Grigore Alexandrescu. Unii au 6 - 7 ani

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice ajung in clinica de toxicologie a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, unii avand doar sase - sapte ani, potrivit medicului Dumitru Oraseanu. continuă pe Adevărul

Medic: Copiii consuma etnobotanice de la 6 ani

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice ajung in clinica de toxicologie a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, unii avand doar 6-7 ani, potrivit medicului Dumitru Oraseanu, informeaza.

Semnalul de alarma tras de un medic PEDIATRU: Copiii din ce in ce mai mici consuma etnobotanice

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice ajung in clinica de toxicologie a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, unii avand doar 6-7 ani, potrivit medicului Dumitru Oraseanu, informeaza.

Tot mai multi copii invata sa foloseasca telefoanele mobile inainte sa vorbeasca sau sa mearga

Tancii din Statele Unite invata sa foloseasca telefonele mobile inteligente si tabletele inainte de a invata sa mearga sau sa vorbeasca, releva un sondaj de opinie recent. Unul din sapte bebelusi se.

Elixirul creativitatii - De ce marile corporatii sunt tot mai dornice sa gazduiasca startup-uri si sa invete de la ele

Tot mai multe companii foarte mari gazduiesc startup-uri pe care le finanteaza si uneori le lasa sa se dezvolte liber, sperand ca ideile implementate de ele pot ajuta intreaga multinationala. Intr-un startup de succes birocratia e minima si inovatia e la un nivel ridicat, exact opusul situatiei dintr-o companie mamut cu zeci sau sute de mii de angajati, scrie Fortune. Mai mult, unii giganti ai tehnologiei incearca sa-si antreneze managerii sa gandeasca flexibil, ca si cand ar fi parte a unui startup.

INS: Romania, o tara populata de mai multi batrani decat tineri. Specialistii avertizeaza ca aceasta situatie poate afecta grav economia

Romania ramane fara tineri. Pentru prima data de la Revolutie, in tara noastra traiesc mai multi batrani decat adolescenti. Cel putin asta reiese din ultimele date ale Institutului National de.

CUTREMUR in Nepal: 10 morti pe Everest. Mult mai multi raniti. Multi vor muri

Avalansa declansata de cutremurul puternic inregistrat sambata in Nepal a ingropat o parte din tabara de baza folosita de alpinistii care urca pe Muntele Everest, provocand moartea a cel putin zece persoane, a anuntat Ministerul nepalez al Turismului,.

Business Report: Bancile care iti dau cei mai multi bani fara garantii; De unde vine falimentul asigurarilor: un far costa la service 7.000 de euro; Cetatea Brasov va fi scoasa la licitatie daca nu va fi cumparata de Primarie

Ce facem la batranete fara pensie privata. Segmentul pensiilor private este cel mai tanar in peisajul institutiilor financiare non-bancare din tara noastra. Meciul autostrazilor a ajuns la loviturile de departajare. Sibiu-Pitesti vs. Comarnic-Brasov: dupa prelungiri, iata ca s-a ajuns si la penalty-uri. Nici o echipa.

Petrolul ramane invincibila in deplasare, Ceahlaul tot mai aproape de Liga a 2-a

Ceahlaul a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Petrolul, in epilogul rundei a 28-a a Ligii 1. A fost primul meci al sarbului Vanja Radinovic, care a debutat pe banca nemtenilor. Daniel Stana, in debutul partii secunde, a inscris golul prin care Ceahlaul putea spera din nou la salvare, pe fondul unei eventuale prime infrangeri in deplasare a lupilor. In prelungiri, insa, Markovic a reluat in proprie poarta si Ceahlaul-Petrolul s-a incheiat nedecis. Gazdele au avut un gol anulat in prima parte din motive cunoscute numai de centralul bucurestean George Radulescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )