Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea dimineata SUC DE PORTOCALE! Motivul pentru care DEVINE ISTORIE la micul dejun

B1 B1,
Tot mai multi oameni renunta sa mai bea dimineata SUC DE PORTOCALE! Motivul pentru care DEVINE ISTORIE la micul dejun

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea suc de portocale la micul dejun deoarece din punct de vedere nutritional, sucul de portocale se aseamana foarte mult cu orice suc acidulat din comert sau orice bautura cu. continuă pe B1

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

China are mai multi miliardari in dolari decat Statele Unite

China are mai multi miliardari decat Statele Unite, iar diferenta a crescut fata de anul trecut, potrivit unui top anual publicat de compania de publishing Hurun din Shanghai, comparat deseori cu topul Forbes din SUA, relateaza BBC.

inregistrare cu TRUMP jignind o fetita: O sa ies la intalnire cu ea peste zece ani! De asemenea, tot mai multe femei sustin ca au fost ABUZATE de acesta (VIDEO)

Scandalul privind afirmatiile controversate ale lui Donald Trump la adresa femeilor ia amploare. Tot mai multe femei sustin ca au fost abuzate sexual de candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA,.

Violenta domestica scoate femeile din casa. Cateva sute de oameni cer, in strada, oprirea agresiunilor asupra femeilor. La mars vor participa ministrul Pislaru si mai multi ambasadori

Peste 300 de oameni vor participa, sambata, in Capitala, de la ora 13. 30, la un mars care atrage atentia asupra agresiunilor cu care se confrunta femeile si care cer emiterea rapida a ordinului de protectie, precum si infiintarea unor centre specializate pentru cazurile de viol.

TOP 10: companiile cu cei mai multi angajati din Romania. Cum si-au schimbat echipele in 2016

Cresterea consumului inregistrata la nivel national se reflecta puternic in activitatea marilor retaileri de bunuri de larg consum, care fac schimbari importante in echipe intr-un timp foarte scurt. Astfel, topul celor mai mari companii din Romania,.

Sapte greseli majore ale celor mai mari oameni de business

Netflix, Microsoft, Coca-Cola sau Apple sunt companii de top pe plan mondial, care au inovat de mai multe ori si au crescut spectaculos. Insa, de-a lungul evolutiei, in acesti giganti s-au facut si multiple greseli majore, s-au luat decizii nepotrivite.

Explozie la Gaziantep, in Turcia. O persoana s-a aruncat in aer. Sunt mai multi raniti

O explozie a avut loc, duminica, in Gaziantep, Turcia. Mai multe persoane au fost ranite, informeaza agentia Dogan.

Cei mai batrani oameni din lume. Pana la ce varsta e capabil sa reziste organismul uman

Un indonezian in viata are varsta de 145 de ani, actele sale de nastere fiind recunoscute de catre autoritati. Totusi, cel mai batran om de pe Pamant, conform Guinness Book, este Jeanne Calment, din Franta, care a trait 122 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )